Світлана Павелецька стала СЕО Інституту когнітивного моделювання

Світлана Павелецька стала СЕО Інституту когнітивного моделювання

19 Квітня 2020
6531

Світлана Павелецька стала СЕО Інституту когнітивного моделювання

6531
Колишня голова комунікаційного офісу Кабінету Міністрів України Світлана Павелецька 4 лютого стала СЕО в компанії «Інститут когнітивного моделювання», вона відповідає за загальний менеджмент, стратегії для клієнтів та внутрішні комунікації. Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».
Світлана Павелецька стала СЕО Інституту когнітивного моделювання
Світлана Павелецька стала СЕО Інституту когнітивного моделювання

Компанія, зокрема, допомагає Міністерству охорони здоров’я з комунікаціями щодо коронавірусу COVID-19. Їх відносини врегульовані спільним меморандумом. «Це наш волонтерський проєкт. Ми розуміли, що ніхто цього не робіть, паніка зростає, інформації немає. Тому ми систематизували комунікацію по пандемії. Компанія надає безкоштовну рекламну підтримку ресурсів еквівалентну певній сумі», - розповіла пані Павелецька.

Крім того, Інститут когнітивного моделювання співпрацює з Uber, Facebook, Viber та іншими компаніями, які допомагають у боротьбі з поширенням коронавірусу.

Світлана Павелецька додала, що задіяна в усіх проєктах компанії, проте деталей вона не уточнила.   

Засновниками компанії «Інститут когнітивного моделювання» є колишній головний продюсер Нового каналу Дмитро Царенко і Віктор Березенко, який має експертизу в соціальних технологіях. Вони працюють разом майже 10 років та займаються соціальними та політичними технологіями. Раніше вони керували різними компаніями - дослідницькою, політтехнологічною, інститутом, діджитал. У лютому всі активи було об’єднано в рамках інституту, а компанію - трансформовано. Тепер вона забезпечує повний цикл соціальних комунікацій.

Нагадаємо, 15 лютого 2020 року стало відомо, що колишня директорка з маркетингових комунікацій та член правління групи «1+1 медіа» Світлана Павелецька очолила комунікаційний офіс Кабінету Міністрів України. 12 березня вона повідомила, що більше не працює на посаді голови комунікаційного офісу Кабінету Міністрів України. Працівників патронатної служби Кабміну звільнили після відставки прем’єр-міністра Олексія Гончарука 4 березня.

Світлана Павелецька працювала в «1+1 медіа» з 2011 по 2020 рік. Спочатку, з грудня 2011 року, вона очолювала піар-департамент «1+1 медіа». Із серпня 2018 року вона очолила департамент маркетингових комунікацій «1+1», який об’єднав функції PR та маркетингу групи. У серпні 2019 року Світлана Павелецька стала членом правління «1+1 медіа» ‒ нового органу управління холдингом. Але 17 січня 2020 року залишила медіагрупу, яка вирішила знову розділити функції маркетингу та корпоративних комунікацій.

До приходу в «1+1 медіа» Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, які входять у службу продажів компанії «Метінвест». А до цього очолювала піар-агентство Pillar Hill&Knowlton.

У 2016 році Світлана Павелецька разом з гендиректором «1+1 медіа» Олександром Ткаченком і гендиректором УНІАНу Артемом Ковальовим стала співзасновницею книжкового видавництва «Книголав», яке працює й дотепер.

Фото надала Світлана Павелецька

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6531
Читайте також
14.01.2020 13:39
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 542
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду