Правління «1+1 медіа» обрало голову та звільнило керівника HR-департаменту

Правління «1+1 медіа» обрало голову та звільнило керівника HR-департаменту

30 Серпня 2019
4790
30 Серпня 2019
17:11

Правління «1+1 медіа» обрало голову та звільнило керівника HR-департаменту

4790
30 серпня правління групи «1+1 медіа» обрало головою генерального директора В’ячеслава Мієнка.
Правління «1+1 медіа» обрало голову та звільнило керівника HR-департаменту
Правління «1+1 медіа» обрало голову та звільнило керівника HR-департаменту

Про це повідомляє прес-служба групи.

У сферу відповідальності голови правління входить забезпечення та організація роботи правління, в тому числі затвердження порядку денного, скликання та головування на засіданні, контроль за виконанням рішень правління.

Також на засіданні було прийнято рішення про припинення співпраці з Ларисою Брувер, яка упродовж останніх трьох років очолювала департамент по роботі з персоналом «1+1 медіа». Виконувачем обов’язків HR-директора правління призначило Ольгу Мусійко, керівницю відділу компенсацій і кадрового адміністрування. З 2010 року Ольга обіймала різні посади у компанії, займаючись розробкою та впровадженням ключових проектів групи «1+1 медіа» у напрямку управління персоналом.

Нагадаємо, 20 серпня «1+1 медіа» представила нову управлінську структуру, у якій з'явилися бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким (донедавна генеральний продюсер каналу «2+2»), «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко (донедавна генеральна продюсерка каналу ТЕТ, очолить «1+1 Продакшн» з 16 вересня), «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital і Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Водночас корпоративними сервісами є фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В'ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входять технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і інші сервіси.

Колишній генеральний директор «1+1 медіа» та каналу «1+1» Олександр Ткаченко, обраний народним депутатом України, отримав звання почесного президента «1+1 медіа». А замість нього генеральним директором телеканалу «1+1» (ТРК «Студія 1+1») став В’ячеслав Мієнко, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора з правових питань.

У групі «1+1 медіа» створено новий керівний орган – правління. Членами правління стали В’ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька, Ярослав Пахольчук, Максим Кривицький, Дмитро Тузов, Анна Ткаченко.

Склад правління групи затверджується акціонером «1+1 медіа», а члени правління самі обирають голову, який відповідає за організацію роботи органу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4790
Читайте також
14.01.2020 13:39
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 531
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду