Група «1+1» створила піар-службу

21 Грудня 2011
11385
21 Грудня 2011
11:59

Група «1+1» створила піар-службу

11385
Група «1+1» створила піар-службу

У групі компаній «1+1» буде створена піар-служба, яку очолить Світлана Павелецька. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Новостворений піар-департамент групи розпочинає роботу 21 грудня. Він займатиметься внутрішніми комунікаціями та  комунікаціями, які пов'язані з просуванням групи.

 

Змін у роботі піар-служб каналів, які входять у групу, не планується: вони як і раніше підпорядковуватимуться генеральним продюсерам каналів та відповідатимуть за комунікації, пов'язані з проектами та діяльністю каналів.

 

Раніше Світлана Павелецька відповідала за корпоративні комунікації активів, які входять у службу продажів компанії «Метінвест». А до цього очолювала піар-агентство Pillar Hill&Knowlton.

 

Пані Павелецька закінчила Інститут міжнародних відносин. Має ступінь ACIPR Британського  Королівського Інституту зі зв'язків з громадськістю

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11385
Читайте також
14.01.2020 13:39
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 529
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Яновский
4505 дн. тому
Не знаю ни пишущего, не оскарбляемого, но более явной ноты зависти не встречал)))))
Яновский
4505 дн. тому
Не знаю ни пишущего, не оскарбляемого, но более явной ноты зависти не встречал)))))
Pillar Hill&Knowlton
4507 дн. тому
Із жирного "Метінвесту" на "плюси"? Щось тут не так... :-) Просто цікаво, а де просування по кар'єрній драбині Насті Жук? Невже бідна Настя постраждала через дрібничку - на лекції Саші Ткаченка для студентів в Інституті журналістики не запустилося його відео? :-) І що це у Павелецької за дивні недоповноваження (PR-служби каналів, які входять у групу, ніяк і раніше підпорядковуватимуться генеральним продюсерам каналів)? І що це за "разводілово" для лохів щодо "ступеню ACIPR"? Немає такого ступеню, бо CIPR видає диплом або сертифікат, а оце ACIPR означає просто членство :-)
Lidiya28
4507 дн. тому
якщо Ви вже публічно ображаєте професіонала, то наводьте хоч якісь факти, а не лише власні негативні коментарі! Чи це особиста образа за те, що Вас не взяли на цю позицію?..
глядач
4507 дн. тому
пи...ц коммуникациям плюсов! Пани Павелецкая и тут все завалит
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду