Viasat відкриває Україну для іноземців під час Євро-2012

14 Травня 2012
3445
14 Травня 2012
12:10

Viasat відкриває Україну для іноземців під час Євро-2012

3445
ПРЕС-РЕЛІЗ
Viasat відкриває Україну для іноземців під час Євро-2012

Зовсім скоро Україну накриє хвиля найбільш грандіозної футбольної події цього року - Чемпіонату з футболу ЄВРО 2012. Українці вважаються однією з найбільш дружніх і гостинних націй у світі, і як підтвердження цьому - проект FunForFan, створений міжнародним лідером цифрового платного телебачення Viasat спільно з агентствами Ebola і Mediacom.

 

Завдяки проекту FunForFan http://funforfan.eu іноземні футбольні фани зможуть знайти безкоштовне житло в українських сім'ях і познайомитися з нашою країною та культурою зсередини, адже найкращі гіди - місцеві жителі. А українці - отримати відмінний досвід спілкування з футбольними фанатами зі всієї Європи і стати частиною успішної та перевіреної роками практики подорожей активних людей у ​​всьому світі. FunForFan пропонує отримати чудовий досвід міжнародної дружби і провести футбольне літо 2012 як ніколи яскраво, цікаво, в незвичайній привітній супер-футбольній компанії.

 

Пройшовши реєстрацію на сайті http://funforfan.eu користувач отримує можливість обрати найбільш відповідного фана з іншої країни - того, з ким у нього спільні інтереси та футбольні уподобання. Коли два користувачі знаходять один одного, вони можуть створити фан-команду, яка, за підсумками публічного голосування, отримує призи від Viasat. Переможці з України - телевізор для перегляду головної футбольної події в HD-якості разом зі своїми гостями, а іноземці - авіаквитки в обидва боки в період ЄВРО 2012.

 

Одне із завдань проекту, на думку представників компанії Viasat, - це створення умов для насолоди справжнім футболом в комфортній, веселій і дружній обстановці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Viasat
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3445
Читайте також
02.05.2012 16:36
Борис Бахтеев
для «Детектор медіа»
8 491
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду