Розпочинається акредитація на Євро-2012

16 Квітня 2012
6652
16 Квітня 2012
13:51

Розпочинається акредитація на Євро-2012

6652
Є шанси, що медіацентр працюватиме, як по нотах. Його розташовано у приміщенні Національної музичної академії ім. Петра Чайковського
Розпочинається акредитація на Євро-2012
У вівторок, 17 квітня 2012 року, розпочнеться офіційна акредитація усіх засобів масової інформації у медіацентр Приймаючого міста Києва. Про це повідомляє сайт Київської міськдержадміністрації.
 
 
Зареєструватисся представники ЗМІ зможуть на сайті медіацентру Приймаючого міста Києва. Він розташований у приміщенні Національної музичної академії імені Петра Чайковського на вул. Городецького 1/3. Розпочне роботу 7-го серпня і працюватиме протягом усього періоду проведення Євро-2012 до 2-го липня.
 
 
За інформацією КМДА, прес-центр обладнано комп’ютерами, «потужним WI-FI», принтерами, кабінками для монтажу відеоматеріалів, шафами для зберігання особистих речей, кафе і місцями для відпочинку тощо. Також тут передбачено «великий глядацький зал для проведення прес-конференцій та неймовірний вид на офіційну фан-зону»
 

Для акредитації потрібно заповнити анкету буде розміщено на сайті Приймаючого міста Києва та надіслати її за адресою accreditation@city-kyiv.com.ua. 
 
 
Надана перепустка  забезпечує право відвідувати події, що відбуватимуться у медіа-центрі.
 

Представники ЗМІ, акредитовані до медіа-центру УЄФА на НСК «Олімпійський», акредитацію до медіа-центру Приймаючого міста Києва отримають автоматично.
 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6652
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду