Відеокліп гімну Євро-2012 поєднав Анатолія Тимощука, Майдан Незалежності і Батьківщину-матір

5 Травня 2012
5060
5 Травня 2012
15:49

Відеокліп гімну Євро-2012 поєднав Анатолія Тимощука, Майдан Незалежності і Батьківщину-матір

5060
Німецька поп-зірка Oceana презентувала кліп на «Endless Summer»
Відеокліп гімну Євро-2012 поєднав Анатолія Тимощука, Майдан Незалежності і Батьківщину-матір
Німецька поп-зірка Oceana презентувала кліп на офіційний гімн Євро-2012 – «Endless Summer», повідомляє інфоррмаційний центр «Україна-2012».
 
 
До відео увійшли кадри з міст України і Польщі.
 
 
Так, Україну презентує відео, в якому впізнаваними є київський Майдан Незалежності, берег Дніпра, монумент «Батьківщина-мати». Також у кліпі задіяно відомого футболіста Анатолія Тимощука. Завершується відео кадрами з НСК «Олімпійський», де відбудеться фінал чемпіонату Європи 2012-го року.
 
 
Польща представлена мальовничими вулицями міст, відео стадіону «Народовий», на якому відбудеться відкриття футбольного турніру Євро-2012. 
 

До кліпа також увійшли яскраві епізоди з минулих чемпіонатів, найкращі голи та емоції вболівальників. За задумом, сюжет у відео поєднується передачею символічного пасу, який об’єднує приймаючі міста турніру.
 
 
 


Зйомки кліпу тривали у березні цього року. Зокрема, кілька днів робота велася на стадіоні «Народовому». У підготовці відео було задіяно майстра фристайлу Кшиштофа Голонку, який демонстрував трюки з м’ячем. 
 
 
«Детектор медіа» 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5060
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду