detector.media
14.05.2012 12:10
Viasat відкриває Україну для іноземців під час Євро-2012
ПРЕС-РЕЛІЗ

Зовсім скоро Україну накриє хвиля найбільш грандіозної футбольної події цього року - Чемпіонату з футболу ЄВРО 2012. Українці вважаються однією з найбільш дружніх і гостинних націй у світі, і як підтвердження цьому - проект FunForFan, створений міжнародним лідером цифрового платного телебачення Viasat спільно з агентствами Ebola і Mediacom.

 

Завдяки проекту FunForFan http://funforfan.eu іноземні футбольні фани зможуть знайти безкоштовне житло в українських сім'ях і познайомитися з нашою країною та культурою зсередини, адже найкращі гіди - місцеві жителі. А українці - отримати відмінний досвід спілкування з футбольними фанатами зі всієї Європи і стати частиною успішної та перевіреної роками практики подорожей активних людей у ​​всьому світі. FunForFan пропонує отримати чудовий досвід міжнародної дружби і провести футбольне літо 2012 як ніколи яскраво, цікаво, в незвичайній привітній супер-футбольній компанії.

 

Пройшовши реєстрацію на сайті http://funforfan.eu користувач отримує можливість обрати найбільш відповідного фана з іншої країни - того, з ким у нього спільні інтереси та футбольні уподобання. Коли два користувачі знаходять один одного, вони можуть створити фан-команду, яка, за підсумками публічного голосування, отримує призи від Viasat. Переможці з України - телевізор для перегляду головної футбольної події в HD-якості разом зі своїми гостями, а іноземці - авіаквитки в обидва боки в період ЄВРО 2012.

 

Одне із завдань проекту, на думку представників компанії Viasat, - це створення умов для насолоди справжнім футболом в комфортній, веселій і дружній обстановці.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY