У Києві волонтери допомагатимуть іноземним журналістам під час Євро-2012

10 Травня 2012
3759
10 Травня 2012
15:00

У Києві волонтери допомагатимуть іноземним журналістам під час Євро-2012

3759
У Києві волонтери допомагатимуть іноземним журналістам під час Євро-2012

Волонтерська організація «Євро-патруль» запускає програму гостинності Media hospitality для іноземних журналістів до Євро-2012. Про це «Детектор медіа» повідомив член організації Микола Воробйов.

 

За попередніми оцінками «Євро-патруля», протягом турніру в Україні працюватимуть близько 10 тисяч представників іноземних ЗМІ. Серед них співробітники всесвітньо відомих CNN, Al-Jazeera, Washington Post, Guardian, Euronews та багато інших.

 

«Саме вони формуватимуть образ України серед мільйонної аудиторії у всьому світі. І з іншого боку, десяткам і сотням закордонних медійників знадобиться допомога з боку українських колег. Починаючи від розміщення та орієнтування у цінах та закінчуючи сприянням у висвітленні тієї або іншої теми», - йдеться у повідомленні.    

 

Програма під назвою Media hospitality покликана створити комфортні умови для іноземної преси «шляхом журналістської солідарності». До проекту може долучитись кожен небайдужий журналіст, який має бажання допомогти закордонним колегам.

 

Детальніше про програму можна дізнатися на сайті euro-patrol.org або на сторінці у Facebook.

 

Також під час Євро-2012 для іноземних журналістів у Києві та Харкові буде діяти постійна «гаряча лінія», звернувшись до якої, гості зможуть отримати відповідь на свої питання. 

 

Серед інших пропозицій програми Media hospitality: серія знижок у кафе, ПАБах та ресторанах в українських містах, що приймають Євро-2012; громадський майданчик для обговорення поточних подій під час чемпіонату; база експертів та фахівців, які можуть бути корисним в контексті підготовки тематичних матеріалів; безкоштовні екскурсії для іноземних ЗМІ; знайомства та неформальне спілкування в професійному колі.

 

Майданчик Media hospitality є неофіційним та діє на волонтерських засадах із метою сприяння в роботі для іноземних ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3759
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду