У Києві до Євро-2012 знімають поетичний інтернет-серіал

4 Травня 2012
5996
4 Травня 2012
15:09

У Києві до Євро-2012 знімають поетичний інтернет-серіал

5996
У Києві до Євро-2012 знімають поетичний інтернет-серіал

У Києві розпочалися зйомки поетичного інтернет-серіалу, присвяченого українським футболістам напередодні їхнього виступу в фіналі Євро-2012. Про це пише УНІАН з посиланням на автора проекту і режисера Дмитра Сана.

 

Проект складатиметься з 10 оригінальних серій, кожна з яких присвячена певній футбольній темі. В проекті звучатиме поезія українською та російською мовами. Старт і прем`єра серіалу для вільного перегляду в мережі заплановані на середину травня.

 

Продюсери проекту - Дмитро Сан, Олександр Омельянов.

 

«Це наша творча ініціатива як уболівальників і патріотів таким чином підтримати свою команду, - зазначив пан Сан. - Адже на неї чекає справжній бій, і не один. Цей проект буде добрим, смішним, іноді іронічним. Але головна його мета - ще краще налаштувати хлопців на супергру. Адже група у нас не з легких».

 

Одну з головних ролей у серіалі виконує актор Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка Дмитро Ступка, відомий за ролями в таких фільмах як «Ми з майбутнього-2», «Серце на долоні».

 

 «Мені дуже сподобалася сама ідея і концепція проекту, а поезія, яку я читаю, насичена емоційністю і позитивом. Вірю, що вона допоможе нашим футболістам краще виступити», - говорить Ступка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5996
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду