Савік Шустер не домовився з Борисом Фуксманом

7 Серпня 2009
15551
7 Серпня 2009
13:41

Савік Шустер не домовився з Борисом Фуксманом

15551
Савік Шустер не домовився з Борисом Фуксманом

Савік Шустер та Борис Фуксман не домовилися про співпрацю та створення спільної продакшн-студії. Інформацію про припинення переговорів ТК підтвердив сам Савік Шустер.

 

У коментарях ТК Борис Фуксман припустив, що можливою причиною завершення переговорів стала домовленість Савіка Шустера з телеканалом «Україна».

 

«Ми висловлювали свою готовність до співпраці з Савіком, але він спочатку хотів завершити свої домовленості з ISTIL, а далі - з ТРК "Україна". У випадку, якби в нього не вийшло там, він би прийшов до нас і ми уклали б угоду про спільну роботу та створення спільної компанії. Але, як я розумію, йому вдалося домовитись із ТРК "Україна", і його проект буде продовжуватися в межах його спільної роботи з ТРК "Україна"», - зазначив пан Фуксман.

 

Савік Шустер розповів ТК, що найближчим часом має бути юридично оформлено угоду з його новими партнерами (якими саме - пан Шустер не уточнює), і пообіцяв надати детальнішу інформацію в понеділок.

 

Нагадаємо, компанію «Савік Шустер студіос» було перейменовано на «Істіл студіос», а відносини з паном Шустером розірвано. Однак ведучий зареєстрував нове ТОВ «Савік Шустер студіо». Генеральний директор «Істіл студіос» Дмитро Котеленець основною причиною розриву відносин із Шустером назвав конфлікт стосовно використання студії, в якій знімалася програма «Шустер live». За його словами, відповідно до ліцензійного договору з ТРК «Україна», права на дизайн програми належать каналу, а декорації - компанії ISTIL.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15551
Читайте також
16.09.2009 09:10
Отар Довженко
24 505
10.09.2009 10:35
Дмитрий Гомон, «Сегодня»
39 394
17.08.2009 23:12
«Детектор медіа»
30 104
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 588
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Storm
5344 дн. тому
Ну Шустер реально в каждой бочке затычка..
Знающий
5347 дн. тому
Скоро этот Савик сниться будет... Хватит уже! Патриарха Кирилла все ругают, а Савик весь свой "в доску". А я не понимаю, зачем человека, который, прикрываясь журналистом фальшивой "Красной Звезды", работал реальным подрывником в Афганистане на стороне душманов, так возвышать? И где все "афганские" общества Украины? Почему они молчат, а на "Телекритике" у Савика аншлаг? Имейте совесть, он же итальянско-душманский пенсионер!
ответ
5347 дн. тому
А это имеет какое-нибудь значение, что тебе не по барабану. У тебя разве есть, или был когда-нибудь барабан?
qq11
5348 дн. тому
И почему мне так по барабану где будет Савик, и что будет с Савиком?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду