ISTIL стала інвестором продакшн-компанії Максима Бахматова «Ледокол»

6 Серпня 2009
15263
6 Серпня 2009
21:04

ISTIL стала інвестором продакшн-компанії Максима Бахматова «Ледокол»

15263
ISTIL стала інвестором продакшн-компанії Максима Бахматова «Ледокол»

Корпорація ISTIL Group стала інвестором і співвласником продакшн-компанії «Ледокол» (Ledokol Bakhmatov Group), продюсером і директором якої є Максим Бахматов. Про це ТК повідомили в групі компаній ISTIL.

 

За умовами інвестиційної угоди 70% акцій продакшн-компанії належатимуть ISTIL Group, а 30% залишаються за поточним власником компанії. Максим Бахматов, залишаючись продюсером і генеральним директором продакшн-компанії «Ледокол», стає також керуючим партнером.

 

Залучені кошти будуть спрямовані на телевізійні проекти, інтернет і кіновиробництво. Обсяг першопочаткових інвестицій партнери не оголошують. Однак кожен проект студії «Ледокол» матиме поетапне фінансування, достатнє для повноцінного виробництва.

 

За словами Максима Бахматова, Мохаммаду Захуру сподобалися готові «пілоти» від «Ледокола»: 60-хвилинна інформаційно-гумористична програма «Погляд :)», кулінарне шоу «для справжніх чоловіків» «Булки», формат вихідного дня - розважальне інтелігентне шоу «П'ятниця вечір» і 10-хвилинне відео-комікс-шоу «Містер Лисичкін». «Ми подивилися і те, що вже зроблено, - проект країнці афігенні", другий показ яких на каналі ICTV йде з гарними показниками, відеодизайнерські проекти для М1 і телеканалу "Сіті". Наші інтереси співпали і в питання розвитку і використання власної 3D-анімаційної студії "НДІ  візуальних ефектів", і в напрямку розвитку інтернет-проектів», - зазначив пан Бахматов.

 

Продакшн «Ледокол» - це четвертий медіа-проект ISTIL Group, яка також володіє продакшн-студією ISTIL Studios, англомовним тижневиком Kyiv Post, часткою в групі компаній «Поверхность».

 

«Компанія ISTIL інвестує лише в найкращі бренди і тільки на правах мажоритарного акціонера. Наш тандем з Максимом Бахматовим незабаром дасть українським і російським глядачам багато нових якісних телепродуктів, а з часом - ми розширимо нашу присутність у кіновиробництві і мультиплікації», - цитує піар-служба ISTIL власника групи Мохаммада Захура.

 

Довідка:

ISTIL Group - інвестиційна група, яка належить британському бізнесмену пакистанського походження Мохаммаду Захуру. ISTIL Group володіє продакшн-студією ISTIL Studios, англомовним тижневиком Kyiv Post та 40% акцій групи компаній «Поверхность». Пріоритетні напрямки інвестицій ISTIL Group: медіа, нерухомість і промислове виробництво.

 

Ledokol Bakhmatov Group - продакшн-компанія, що належить українському продюсеру і бізнесмену Максиму Бахматову. Спеціалізується на виробництві телевізійного контенту, 3D-анімації, кіновиробництві. Володіє студією «НДІ візуальних ефектів».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15263
Читайте також
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 604
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bosiy
5378 дн. тому
Теперь в "Украинцах Афигенных" жди Камалию-)))))). Кстати, может УА действительно снова запустятся?
hleb
5378 дн. тому
Да нет, пакистанец все вроде правильно сделал, у Бахматова продакшн креативный, да плюс студия своя компьютерная нехилая, глядишь со временем отобьется. Бахматов и без ИСТИЛа с нуля программу пробил плюс рекламные ролики и т.д. и т.п., а тут вроде как инвестиции. Тем более, в такое время деньги привлечь - в этом плане молодец
Експерт
5378 дн. тому
я смотрю Істілу вообще денег нема куди девать... вкладує у всякий непотріб, али щось було... дивно все це - або великі гроші відмивають, або чергових іноземців на бабло наші "профі" разводят
lazar
5378 дн. тому
Камон, панове, ви напевно погано знаєте ситуацію... Захур не буде вкладати, якщо не впевненний в позитивному, та прибутковому результаті, ані Поверхность ані КиївПост, ані Бахматов. А Камалія - це святе:)
bosiy
5378 дн. тому
зачем надо - вопрос риторический, значит, сумел Бахматов заинтересовать. Теперь вполне возможно пилоты Бахматова станут нужны каналам ибо у Макса появились инвестиции, которые каналы давать не хотели,а пытались кормить и "откатывать"собственные продакшны.
Na figa popu bajan
5379 дн. тому
На фіга йому це потрібно? Завтра Бахматов та Самойленко створять нові продакщн компанії і що? (слава богу, у них креативу вистачиь. Вітя купить лігу під якусь "Поверхню", а Макс напише ще 7 пілотів, які каналам не потрібні). Знову продадуть пакистанцю? Він вже піймав облизня від Савіка: фірма - є, а морди Шустера - немає! А всі "правильні" вкладенні починалися з Камалії! :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду