Шустер заявляє, що проти нього було здійснено «цілеспрямований теракт»

15 Вересня 2009
18581
15 Вересня 2009
10:34

Шустер заявляє, що проти нього було здійснено «цілеспрямований теракт»

18581
Шустер заявляє, що проти нього було здійснено «цілеспрямований теракт»

У новій студії Савіка Шустера виникли значні технічні збої.

 

Перший інцидент стався 7 вересня, коли мала вийти в ефір програма «Шустер live». «О 19.30 з якихось причин «вилетіло» все обладнання. І воно не відновлювалося протягом 6 хвилин», – розповів ведучий та власник компанії «Савік Шустер студія», Савік Шустер.

 

Решта технічних неполадок також відбувалися зненацька,  під час зйомок програми. Внаслідок цього виходили з ладу два синхрогенератори та відмовилися працювати мобільні телефони, інтернет та радіо камери.

 

За словами пана Шустера, 11 вересня присутні на знімальному майданчику скаржилися на самопочуття. У деяких з них спостерігалася температура, нудота стан підвищеної знервованості. Оглянувши постраждалих, лікарі порівняли їх стан із наслідками сильного струсу головного мозку.

 

Сам власник студії вважає  ці події «цілеспрямованим терористичним актом», який вчинили з метою дискредитувати команду перед акціонерами.

 

Нагадаємо, старту нового сезону та реєстрації «Савік Шустер студії» передували скандальні чутки щодо нових інвесторів проекту.

 

До нового приміщення студію перенесли на початку вересня. Це будівля колишнього будинку культури заводу «Квазар», де раніше був приватний театр танців. За даними пана Шустера, вартість технічного обладнання склала близько $9 млн.

 

Директор державного підприємства «Український державний центр радіочастот» Павло Слободянюк сказав в інтерв'ю агентству «Інтерфакс-Україна», що можливість атаки на ефір програм телеведучого Савіка Шустера малоймовірна. Про це повідомляє «Українська правда». Він пояснив: «Якщо мова йде про електромагнітний імпульс, то досягти його штучним шляхом у таких масштабах практично неможливо. А якщо йдеться про якесь спеціальне радіочастотне заглушення, так звані "глушилки", то вони були б виявлені».

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18581
Читайте також
16.09.2009 09:10
Отар Довженко
24 530
10.09.2009 10:35
Дмитрий Гомон, «Сегодня»
39 407
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Cepriu
5335 дн. тому
Чтобы защититься от пагубного воздействия инопланетян, необходимо из толстой фольги вырезать квадрат, сделать из него шапочку и носить ее, вместо кипы, не снимая. Желательно шапочку заземлить. Для этого нужно прикрепить к ней медный провод, заизолированную его часть пропустить вдоль тела под одеждой и припаять к подковке, прибитой к подошве. Более детальные советы можно найти в интернете. Желаю крепкого психического здоровья.
джони деп
5337 дн. тому
Короче, пропиарились! Придумано для лохов. А техничнеский директор Вергелесов еще работая в Мелораме, там тоже все развалил. Еще тот работник! Гоните его пока не поздно!
pofig
5337 дн. тому
Поиск "чертей" в замкнутых сисемах связи показывает на отсутствие у Шустера толкового инженера, который в три секунды нашел бы причину подвозбуда в звуке. Размышления технического директора похожи на детский лепет.Стыдно такое слушать. Нужно учиться применять измерительную технику.
//
5337 дн. тому
Инженер Гарин расчехлил свой гиперболоид...
Коко
5337 дн. тому
Более тупой отмазки вообще услышать трудно!!!! А инопланетяне не похитили Шустика на Марс.. или Черновецкий в гости на Юпитер позвал... Либо же на Землю было совершено нападение неизвестных науке существ с микрофазатронными пушками бластерного действия???
kyra
5337 дн. тому
Балачки набридлих політиків у Шустера та на інших каналах вже нікого з нормальних людей не цікавять. От шустрік і вигадує свої "штучкі"... Та це вже не допоможе ні йому ні його роботодателям. Українці втомились від політики. Ввечорі після роботи хочеться не політиків, не російського "мила", а хорошого, якісного, доброго Кино!
Otar Dovzhenko
5337 дн. тому
Эти садистки действуют на нас на расстоянии))))))
Киселев
5337 дн. тому
Савику Шмуклеру остается самому наложить кучу в студии и закричать на весь мир: геволт, теракт против наших! КОГДА ПРИБЕГАЮТ К СПРОВОЦИРОВАННОМУ СКАНДАЛУ, СВИДЕТЕЛЬСТВУЕТ О ДЕГРАДАЦИИ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду