ТРК «Україна» підписала угоду з «Савік Шустер Студією»

28 Серпня 2009
17066
28 Серпня 2009
01:17

ТРК «Україна» підписала угоду з «Савік Шустер Студією»

17066
ТРК «Україна» підписала угоду з «Савік Шустер Студією»

ТРК «Україна» підписала угоду з «Савік Шустер Студією». Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі.

 

Засади нової угоди залишилися без змін. Зокрема, телеканал - як і раніше - не втручається у редакторську політику програми.

 

На запитання, які вимоги ви ставите перед студією виробником програми «Шустер Live», ТРК «Україна» відповіла загально: «Якісний продукт, який висвітлює основні актуальні події в Україні та світі у формі, що буде цікава нашому телеглядачу»

 

 Згідно з новою сіткою, програма буде виходити в тому ж режимі: 19:30 -  з понеділка по четвер, о 21:25 - у п'ятницю. При цьому йде розробка нового політичного проекту телеканалу «Україна». Проте канал зможе оголосити його розташування у сітці, коли продукт буде готовий до запуску.

 

Щодо нової студії програми «Шустер Live», то, згідно з повідомленням ТРК «Україна, телеканал купує лише продукт, студія ж є  власністю продакшну.

 

Питання, чому не вдалось домовитись з «ISTIL студіо» щодо використання  попередніх декорацій проекту, ТРК «Україна» не коментує.

 

«Про відносини з «ISTIL студіо» та дизайн декорацій слід звертатися до продакшн-студії», - йдеться у повідомлені прес-служби каналу.

 

Щодо показників «Шустер Live», то канал розраховує, що у новому сезоні рейтинг і частка щоденних випусків повинні мають бути не нижчі за середньодобові показники каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17066
Читайте також
16.09.2009 09:10
Отар Довженко
24 525
14.09.2009 19:28
Александр Пасховер, журнал «Корреспондент»
23 193
10.09.2009 10:35
Дмитрий Гомон, «Сегодня»
39 406
15.07.2009 16:14
Наталія Данькова
, Галина Корба, для «Детектор медіа»
39 230
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ганжа
5345 дн. тому
не приймається. маєте вибачитися за звинувачення у крадіжці. Інвестгазета тут при чому. більше того: не буде вибачень - обнародую все, опубліковане з цього ІР. порадуємо колег з комерсанта? а вже тоді продовжимо дискусію про свободу слова. даю вам зайву годину. до 13.00.
гы гы
5345 дн. тому
Вибачитись - не проблема. Можу хоч три рази зробити це! Вибач, по-перше, тому що добре імя Інвестгазети тут ні до чого По-друге, вибач, тому що десь загадковим чином зникла точна дата того, коли публікація, про яку ми ведемо мову, зявилась на сайті. А по-третє, вибач за те, що примусив, вдаватись до недостойної лексики ("плювати жовчею" і т.п.). Дякую.
ганжа
5345 дн. тому
на нашому сайті є правила коментування. ваш комент було видалено, бо ви дозволили собі ображати ТК і обговорювати дії модератора. анонімним користувачам це заборонено. також для загального розвитку: свобода слова на анонімів не розповсюджується. так само як і решта громадянських свобод - приміром, свобода волевиявлення. і останнє китайське нагадування гонщикам з Інвестгазети: або вибачення перед ТК, або ваш ІР буде заблоковано. останній термін: 12.00 у понеділок, 31 серпня.
Хи Хи
5345 дн. тому
а кто-то мне может объяснить, почнму убрали мой коммент? Я никого не оскорблял? Выражений плохих не употреблял. Или это такой принцип: не нравится - отключим. Где свобода слова?
ганжа
5347 дн. тому
ги ги, ви забуваєтеся. оскільки з теми крадійства ви переключилися на виховання, то вимагаю вибачень за звинувачення в крадіжці, інакше ваш ІР буде забанено - за образу ТК.
гы гы
5347 дн. тому
Шановна ганжа, забийте у гугл і подивіться. хто програв, хто виграв. і трохи змініть тон. а то потім про журналісті йде слава базарних баб.
ганжа
5348 дн. тому
повторюю в останній раз: це наша новина. ми її зробили своїми руками і, між іншим, маємо усі докази цього - і диктофонні записи, і листи. ми дали новину раніше, усі на нас послалися - от і виграли. а вам лишається анонімно плювати жовчем у коментах. тримайтеся, ги ги.
гы гы
5348 дн. тому
не знаю, чому ви вирішили, що хтось програв? але якщо ви вирішили, що ви виграли. то я щиро співчуваю. ви, певно, не знаете, що таке перемоги. А тепер все-таки про технології. До вашого відома, газета зявилась в інтернеті опівночі. Ви ж чомусь повісили в себе новину після першої ночі. От виходить, що перемога - це тишком-нишком щось украсти. а потім клеїти дурня) Жаль. Але журналісти мали б поважати працю колег. Це ж елементарна етика.
ганжа
5348 дн. тому
це, мабуть, дуже цікаво, різні технічні деталі про ваші шпальти. ви хочете про це поговорити?:)) резюме: це наша інформація, отримана у дзікі, уточнена у прес-службі. а ви, колеги, цього разу пролетіли. вмійте програвати.
гы гы
5348 дн. тому
газета здаэться у друк о 8-00 вечора. а шпальта з шустером о 18-00. так що ваші претензії просто некоректні. Визнаю, що до цього випадку "телекритика" завжди була коректною в таких випадках. Але ж недавно відбулись зміни у менеджменті. може це з цим повязано?
ганжа
5348 дн. тому
шановний гиги, наша новина стояла на сайті з опівночі. так хто в кого вкрав?
гы гы
5348 дн. тому
Телекритика украла новость у газеты Дело, где сегдня вышло интервью с Дзики. Без зазрения совести перезвонила ему и приписала новость себе. Стыдно, товарищи.
Текущий
5348 дн. тому
Радости полные штаны
напевне
5348 дн. тому
Скоро Телекритика буде регулярно повідомляти читачів, про стул товариша шустера.А якже, тема важлива та актуальна
ooooooo
5348 дн. тому
ежики кололись, плакали, но продолжали есть кактусы
login
5348 дн. тому
Лесю, лягайте-но вже спати
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду