detector.media
07.08.2009 13:41
Савік Шустер не домовився з Борисом Фуксманом

Савік Шустер та Борис Фуксман не домовилися про співпрацю та створення спільної продакшн-студії. Інформацію про припинення переговорів ТК підтвердив сам Савік Шустер.

 

У коментарях ТК Борис Фуксман припустив, що можливою причиною завершення переговорів стала домовленість Савіка Шустера з телеканалом «Україна».

 

«Ми висловлювали свою готовність до співпраці з Савіком, але він спочатку хотів завершити свої домовленості з ISTIL, а далі - з ТРК "Україна". У випадку, якби в нього не вийшло там, він би прийшов до нас і ми уклали б угоду про спільну роботу та створення спільної компанії. Але, як я розумію, йому вдалося домовитись із ТРК "Україна", і його проект буде продовжуватися в межах його спільної роботи з ТРК "Україна"», - зазначив пан Фуксман.

 

Савік Шустер розповів ТК, що найближчим часом має бути юридично оформлено угоду з його новими партнерами (якими саме - пан Шустер не уточнює), і пообіцяв надати детальнішу інформацію в понеділок.

 

Нагадаємо, компанію «Савік Шустер студіос» було перейменовано на «Істіл студіос», а відносини з паном Шустером розірвано. Однак ведучий зареєстрував нове ТОВ «Савік Шустер студіо». Генеральний директор «Істіл студіос» Дмитро Котеленець основною причиною розриву відносин із Шустером назвав конфлікт стосовно використання студії, в якій знімалася програма «Шустер live». За його словами, відповідно до ліцензійного договору з ТРК «Україна», права на дизайн програми належать каналу, а декорації - компанії ISTIL.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY