Марина Вільямс переходить із СМЕ в Endemol

17 Жовтня 2008
24485
17 Жовтня 2008
22:52

Марина Вільямс переходить із СМЕ в Endemol

24485
Марина Вільямс переходить із СМЕ в Endemol
Виконавчий віце-президент компанії Central European Media Enterprises Марина Вільямс планує залишити компанію. Як повідомила «Детектор медіа» сама пані Вільямс, з січня 2009 року новим місцем її роботи стане нідерландська продакшн-компанія Endemol.
 
Посада Марини Вільямс в Endemol - Chief Executive Officer (генеральний директор) у країнах, що розвиваються. «До цієї категорії належить і Україна, - сказала Марина Вільямс «Детектор медіа». – Я займатимусь виробництвом контенту, підбором продукту як розважальних, так і інших жанрів. Співпрацюватиму з усіма каналами, але в моєму серці «1+1» завжди буде на першому місці».
 
Марина Вільямс працювала на CME з 2004 року. До компанії вона прийшла з посади віце-президента Fox Channels Development – підрозділу компанії Fox Channels International, що належить News Corp. Випускниця Санкт-Петербурзького університету (Росія), вона розпочала свою кар’єру 1991 року у Лондоні в компанії Turner Broadcasting. Згодом Марина Вільямс представляла CNN International і Cartoon Network на ринках Центральної та Східної Європи, відповідаючи за продажі, маркетинг та розвиток бізнесу компанії в цьому регіоні. Брала участь у запуску телеканалу ТВ6 у Росії. На посаді виконавчого віце-президента СМЕ пані Вільямс відповідала зокрема й за стратегічний розвиток українських телеактивів компанії (телекомпаній «1+1» і «Гравіс»).
 
Повноваження Марини Вільямс як куратора групи компаній «1+1», за її словами, «передані локально – Олександр Ткаченко вестиме всі справи, а звітуватиме Адріанові Сирбу».
 
Компанія Endemol, що належить італійській компанії Сильвіо Берлусконі Mediaset, має представництва та дочірні підприємства у 23 державах, зокрема Великій Британії, США, Франції, Мексиці, Іспанії, Росії, Італії, Німеччині, Бразилії, Польщі, Португалії, Індії тощо. Компанія є власником багатьох відомих міжнародних телеформатів, зокрема Big Brother, Deal or No Deal, Changing Rooms, Ready Steady Cook, Ground Force, International King of Sports, Space Cadets тощо.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24485
Читайте також
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Чехов jr.
5621 дн. тому
З нинішньої ситуації на "Плюсах" можна писати підручник "Як за рік знищити телевізійний канал". З того часу, як з поста продюсера пішов Володимир Оселедчик "- продюсерством" ніхто не переймається... Те що було після можна назвати одним словом - адміністрірованіє"... Такого поняття, як продюсер взагалі не існувало... Чекали вказівки... Та що там... Гірко говорити... А зараз взагалі - "дєті сталі забивать руминскаго діктатора"... Сьогодні "чорну мітку" отримали всі, з ким був пов"язаний бренд 1+1... Було краще перейменувати канал просто в "що за один"... Жаль, стільки доброго пов"язано з людьми, що працювали тут... А СМЕ мені не жаль і навіть 1+1 не жаль... Вони заслужили на те, що отримали і, впевненний, ще отримають!!! Вічна тобі память!
observer
5659 дн. тому
Да, немало отростков надо отвакуумировать, чтобы достичь таких показателей...
5660 дн. тому
http://people.forbes.com/profile/marina-williams/17152
Доброжелатель
5660 дн. тому
Румын еще покажет, как легко телевизионный люд Украины превращается в дешевых "шестерок"... Уже сейчас все соревнуются, кто румынам слаще {CENSORED}... А Сырбу станет главным менеждером СМЕ и продаст 1+1. Недорого...
Справжній експерт
5660 дн. тому
Ну що, панове, Сашу Ткаченка можна поздоровити з тим, що він перебрав (досить швидко, за 2,5 місяці) повний контроль над 1+1. Єдине, що йому досі не по зубах - барбоське ТСН куми Балоги Катерничук. Але, знаючи хватку і погляди Саші, він її неодмінно вижене з ТСН. Питання лише в часі. Робімо ставки: дні чи тижні?
на жаль
5660 дн. тому
Не майже, а вже. Інтелігентним людям працювати на плюсах соромно, ті хто ще не пішов, активно шукають будь-яке, але інше місце роботи.
Дід Мороз
5660 дн. тому
Мдддааа, тепер 1+1 світить пряме правління "президента Сирбу", який схоже дійсно чим далі тим більше заглиблюється в неправильне розуміння українського ринку. Ну не буде працювати те ж саме що працює в Румунії в Україні... і не потрібно розповідати байки про те, що "всі ринки в принципі однакові" і піпл хаває тільки скандали, чорнуху та "смажені" факти. По споживанню телевізійного продукту Україна - не Росія, це вже доведено (доказ цьому провал як мінімум декількох серіалів на 1+1, які купувалися лише тому, що "в Росіє харашо идет!"), а тим більше Україна - не Румунія!! Якщо плюси в найближчий час (6-12 місяців) не віднайдуть себе "по новому", я колись віднайшов їх Роднянський - то ГАПЛИК КАНАЛУ. Ну буде в п'ятірці (десь після Нового, України та ICTV) - от і все. Бренд вже майже загубили... Сумно:-(
горгона
5660 дн. тому
Марина поняла,що більше піліть бабло не зможе!))Добре , що так відпустили- прихопи з собою Ткачика, йому теж распіл бабла не світить))))
HIM
5661 дн. тому
Обалденные успхи Марины на плюсах и Ани на интере вселяют уверенность в завтрашний день. Они сделали все что смогли как и евГений на МТВ. Украинское телевидение должно почтить своих ГЕроев.
Кошерна сваха
5661 дн. тому
Замуж ее сразу за обоих - Фуксмане и Роднянском. И всех - в Эрец-Исраэль!
доброжелатель
5661 дн. тому
Маринку выжил злобный румын, который, как и все дракулы, может быть только единственным начальником. Вот уж если кто "плюсы" окончательно и бесповоротно развалит, так это румын с его цыганской братией. Сам мизинца Роднянского не стоит, а гонору, как у боярина. Глупый и хитрый, он бабулек посшибает у "западных инвесторов", а всю вину за просер переадресует Марине и Роднянскому. Да "неправильной" Украине!!! Ненавидит он Украину не-подетски! В отличие от Марины. Поздравим же Марину с избавлением из цыганского ада и посочувствуем оставшимся.
страннику
5661 дн. тому
....а точно! Только Огородник она {CENSORED} - специалист, а не пр, HR то есть =)
Странник
5662 дн. тому
Марина, спасибо большое что Вы покинули 1+1 ! УРА ! Много красивых сказок от вас услышали ! Огромная просьба, заберите с собой шикарное специалиста по PR, которого Вы привели на 1+1. Может на новом месте Светлана Огородник поможет реализовать план по развалу ещё одной медиа-структуры.
вимбильдан
5662 дн. тому
Така {CENSORED} ніколи не пропаде. 1+1={CENSORED} вже зробила. Зараз вже забагато таких топ менагеров як Безблядна та Вільямс. Тільки рубать чи пилять бабло. Светлая Їм пам"ять...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду