Акції СМЕ на NASDAQ пішли вгору після піврічного падіння

19 Грудня 2008
5821
19 Грудня 2008
13:34

Акції СМЕ на NASDAQ пішли вгору після піврічного падіння

5821
Акції СМЕ на NASDAQ пішли вгору після піврічного падіння
Акції корпорації Central European Media Enterprises - власника телеканалів «1+1» та «Кіно» - у грудні припинили падати в ціні і пішли вгору.
 
Якщо у 20-х числах листопада у торгівельній системі NASDAQ-OMX за 1 акцію СМЕ давали у середньому $9, то 17 грудня – $24. Найбільший стрибок у ціні відбувся після 15 грудня, коли СМЕ зробила дві офіційні заяви – про призначення Адріана Сирбу президентом корпорації та про концентрацію 100% каналу «Кіно» і купівлю 10% холдингу «Главред-медіа».
 

До цього, з червня 2008 року, акції корпорації мали чіткий тренд до зниження, як і акції більшості інших медійних компаній. У червні акції СМЕ коштували понад $100 за одиницю.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5821
Теги:
Читайте також
28.03.2008 20:31
Мустафа Найем
Мустафа Найєм, Сергій Лещенко, «Українська правда»
5 631
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
нерумын
5608 дн. тому
Если учесть, что это произошло после обвала со со стоимости 120 долларов за акцию до 9ти, то коррекция до 20 долларов - это пустяк. А связи с назначением Сарбу - ни малейшей. Хватит говорить глупости! Довершение доли Кино до 100% - это ничтожно малая величина. Как и 10% Главреда...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду