detector.media
«Телекритика»
17.10.2008 22:52
Марина Вільямс переходить із СМЕ в Endemol
Марина Вільямс переходить із СМЕ в Endemol
Виконавчий віце-президент компанії Central European Media Enterprises Марина Вільямс планує залишити компанію. Як повідомила «Детектор медіа» сама пані Вільямс, з січня 2009 року новим місцем її роботи стане нідерландська продакшн-компанія Endemol.
 
Посада Марини Вільямс в Endemol - Chief Executive Officer (генеральний директор) у країнах, що розвиваються. «До цієї категорії належить і Україна, - сказала Марина Вільямс «Детектор медіа». – Я займатимусь виробництвом контенту, підбором продукту як розважальних, так і інших жанрів. Співпрацюватиму з усіма каналами, але в моєму серці «1+1» завжди буде на першому місці».
 
Марина Вільямс працювала на CME з 2004 року. До компанії вона прийшла з посади віце-президента Fox Channels Development – підрозділу компанії Fox Channels International, що належить News Corp. Випускниця Санкт-Петербурзького університету (Росія), вона розпочала свою кар’єру 1991 року у Лондоні в компанії Turner Broadcasting. Згодом Марина Вільямс представляла CNN International і Cartoon Network на ринках Центральної та Східної Європи, відповідаючи за продажі, маркетинг та розвиток бізнесу компанії в цьому регіоні. Брала участь у запуску телеканалу ТВ6 у Росії. На посаді виконавчого віце-президента СМЕ пані Вільямс відповідала зокрема й за стратегічний розвиток українських телеактивів компанії (телекомпаній «1+1» і «Гравіс»).
 
Повноваження Марини Вільямс як куратора групи компаній «1+1», за її словами, «передані локально – Олександр Ткаченко вестиме всі справи, а звітуватиме Адріанові Сирбу».
 
Компанія Endemol, що належить італійській компанії Сильвіо Берлусконі Mediaset, має представництва та дочірні підприємства у 23 державах, зокрема Великій Британії, США, Франції, Мексиці, Іспанії, Росії, Італії, Німеччині, Бразилії, Польщі, Португалії, Індії тощо. Компанія є власником багатьох відомих міжнародних телеформатів, зокрема Big Brother, Deal or No Deal, Changing Rooms, Ready Steady Cook, Ground Force, International King of Sports, Space Cadets тощо.
 
«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY