«Інтер» придбав формат Endemol Wipeout

25 Листопада 2009
21074
25 Листопада 2009
14:54

«Інтер» придбав формат Endemol Wipeout

21074
«Інтер» придбав формат Endemol Wipeout

Телеканал «Інтер» придбав у компанії Endemol ліцензію на виробництво проекту за форматом Wipeout («Повне знищення»). Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Раніше ТК повідомляла, що група «Інтер» придбала зарубіжні версії цього формату. Нагадаємо, за словами Марини Вільямс, цей проект став хітом у багатьох країнах: в Америці на Ей-бі-сі, в Англії на Бі-бі-сі. Також цей формат купила компанія RTL. «Wipeout створювався в Аргентині: там ми збудували великий водний атракціон, де з 21 учасником відбуваються неймовірні речі, позаяк вони мають пройти низку випробувань. Все це надзвичайнояскраво й кумедно, бо учасниками атракціону є найрізноманітніші за статурою люди. І компанії з усього світу з'їжджаються знімати своїх учасників в Аргентині», - зазначила пані Вільямс. В Росії власником формату став «Перший канал».

 

За інформацією прес-служби каналу, особливістю української версії Wipeout буде те, що кожен учасник змагатиметься не сам за себе, а за честь свого міста. Участь у програмі візьмуть 26 команд, що представлятимуть обласні центри України. До складу «збірних» увійде по 5 представників: два чоловіки, дві жінки та відома особистість, яка народилась у цьому місті.

 

Учасником нової програми може стати кожен повнолітній українець. Кастинги пройдуть у Києві 5, 6,12 та 13 грудня. Зйомки української версії Wipeout відбудуться у лютому в Аргентині. А в ефір програма вийде 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21074
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
luch 2 ???
5269 дн. тому
Заполняйте анкету и "лист здоровья" на сайте проекта http://bum.inter.ua/ru/ Кастинг пройдет 5,6,12,13 декабря на Дмитриевской
???
5269 дн. тому
как попасть на кастинг ?
сашко Ы
5270 дн. тому
о, наконец-то что-то прикольное. интеру "плюс 2" в карму один за вайпаут, второй - за то, что убрали сумскую и второго человека - не помню фамилию-актер какой-то- из утра!
любитель
5271 дн. тому
очень клевая передачка, как раз недавно думала почему у нас такого не могут сделать
Вася
5271 дн. тому
Дурак ты Вася
Вася
5271 дн. тому
Как символично! Сами купили себе полное уничтожение!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду