Роман Скрипін займатиметься новим відеорозділом «Української правди»

22 Травня 2012
12173
22 Травня 2012
12:32

Роман Скрипін займатиметься новим відеорозділом «Української правди»

12173
Розділ «УП. Відео» стартує на «Українській правді» 22 травня
Роман Скрипін займатиметься новим відеорозділом «Української правди»

Інтернет-видання «Українська правда» запускає розділ відеорепортажів «УП. Відео». Про це повідомляє редакція сайту.

 

Розділ стартує 22 травня.

 

Наповненням розділу займатиметься редакція «Української правди», частину контенту забезпечить компанія журналіста Романа Скрипіна «Скрипін продакшн».

 

Авторське відео з місця подій та коментарями відомих журналістів з'являтиметься щодня. Крім цього публікуватимуться резонансні відеоролики інших інформаційних ресурсів.

 

За словами Романа Скрипіна, в умовах цензури ЗМІ український інтернет зобов'язаний стати майданчиком для людей, які хочуть знати і бачити більше, ніж показують по ТБ. «Люди вже давно не шукають правди у випусках новин загальнонаціональних телеканалів. УП дає не багато новин, але це ті новини, словами яких пишеться історія сучасної України. Тепер тексти нашими спільними стараннями доповняться відеорядом», - говорить він.

 

До цього моменту на сайті існував мультимедійний розділ «Фото-Відео», який складався з  редакційних фоторепортажів, відео журналістів «Української правди» і популярного відео інших ресурсів.

 

«Щоб зрозуміти суть багатьох новин сьогодні недостатньо прочитати про них або подивитись фото. Тому ми вирішили відкрити повноцінний відеорозділ з власним продуктом - бути у гущі подій і давати більш повну картину того, що сталося», - говорить директор з розвитку інтренет-холдингу «Українська правда» Олексій Федько.

 

Нагадаємо, раніше Роман Скрипін працював у ранковому шоу Нового каналу «Підйом». Після переформатування проекту Роман Скрипін нібито залишився на каналі працювати над власним проектом, однак ані його подробиць, ані деталей своєї професійної діяльності ведучий не розкривав.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12173
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Фан
4356 дн. тому
Рома - тележурналист. И он действительно был весьма интересен в некоторых форматах. Жаль, что эта машина его перемолола. Рома, удачи тебе!
Газетному скрипіну
4357 дн. тому
Все сказано.Тащісь собі дальше)
Газетний
4357 дн. тому
Газетному скрипіну. Дуже "мудро". І що хочете шановний тим сказати? Як колись казали, я від вас "тащусь" такого фраєра-мудрагеля. Зрештою, навіщо зв"язуватися...
Газетному скрипіну
4357 дн. тому
скрипін, попустись!
Газетний
4357 дн. тому
Роман Скрипін -- професіонал найвищого рівня. Пам"ятається його робота ще із СТБ, коли він ломав совкові телестереотипи, ведучи "Вікна опівночі". Хай це буде дещо патетично, але його заслуги у справі розвитку укр. телебачення сучасної доби неоціненні. Щкода, що дехто його шельмує (мені особисто пофіг його особисті сторони життя, уподобання), але це -- людина принципова, вимоглива, патріотична, доброзичлива до початківців. Він мав би бути на перших ролях на провідних вітчизняних телеканалах. Натомість бачимо різних закордонних найманців типу Кісільова, Шустера, (ще один недавно з"явився на 5-ому), нібито репресовані удома, а насправді ще варто проаналізувати яка їх місія в Україні, кому і чому вони служать...
)))
4358 дн. тому
Не дивно, що цей скрипін в топе новин, а письменник Дімаров просто на ленті. Все через жопу, або баблос)
мама міа
4358 дн. тому
І цей проект завалить!байдуже гей він або ні, випьє кров УП своїм дурдомом.Потім Скрипіна виженуть, як завжди, але УП шкода
Скрипіноман
4358 дн. тому
Можливо краще йому сторінку про права секс-меншин вести - про те, що йому ближче і ту сторінку його життя, яку він не приховує?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду