detector.media
26.02.2010 09:09
«Телятина» з Романом Скрипіним
«Телятина» з Романом Скрипіним
Гість «Телятини» - ведучий програми «Правда Романа Скрипіна» на телеканалі ТВі, голова Незалежної медіа-профспілки України і співавтор ідеї створення 5-го каналу

Під час запису «Телятини» №9 у студії розливалася поезія здорового цинізму, не позбавленого арго. Саме з цієї причини перегляд програми не рекомендовано дітям до 16-ти, навіть обізнаним з постмодернізмом.

 

Поринаючи у давно природню для нього стихію телебачення, Роман Скрипін по  черзі називав речі та героїв оповідей своїми іменами і на окремих аспектах не зациклювався. Інакше він вчинити й не міг, оскільки чітко означеної теми автори та ведучі «Телятини» Сергій Неретін і Дмитро Федоров йому, звісно ж, не нав`язували. 

 

Поміж спогадами про Олександра Роднянського та порціями бачення місії журналістики Роман Скрипін встигав імпровізувати ще й стосовно формату «Телятини». Його сентенції автори програми демократично лишили без купюр. Тим краще: купюри пану Скрипіну ще згодяться для сплати кредиту за несподівано анонсоване у програмі дороге авто.

 

Для тих, кому цікавий не лише персонально Роман Скрипін, у «Телятині» - традиційні включення героїв нашого та не нашого телебачення. Цього разу це заступник голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ Олексій Мустафін і такі ведучі, як Василіса Фролова (рубрика «Хочу Євро» ток-шоу «Шустер live»), Тетяна Гончарова (тележурнал «Культ-сіті»), а також іноземець Ілля Стоянов (програма «Городок»).

 

 

Частина 1.

 

 

Частина 2.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY