У The Washington Post змінилось керівництво

У The Washington Post змінилось керівництво

3 Червня 2024
433
3 Червня 2024
16:57

У The Washington Post змінилось керівництво

433
The Washington Post також оголосила, що запускає новий підрозділ редакції, який займатиметься журналістикою в соціальних мережах
У The Washington Post змінилось керівництво
У The Washington Post змінилось керівництво

Колишній головний редактор The Wall Street Journal Метт Мюррей у рамках реструктуризації редакції The Washington Post замінить очільницю газети Базбі Саллі на посаді до президентських виборів у США, які відбудуться в листопаді 2024 року.

Після виборів Роберт Віннетт, заступник редактора The Telegraph Media Group, візьме на себе роль нового редактора, повідомляє Hollywood Reporter

«Саллі — неймовірна лідерка і надзвичайно талановита медіаменеджерка, якої нам буде дуже не вистачати. Я бажаю їй всього найкращого в майбутньому», — йдеться в заяві Вільяма Льюїса, генерального директора і видавця Post.

Базбі, яка приєдналася до газети у 2021 році, стала першою жінкою, яка очолила майже 150-річну газету. Під її керівництвом видання отримало значні нагороди, в тому числі нещодавню Пулітцерівську премію за національну журналістику.

Метт Мюррей, який вступив на посаду, зазначив у своїй заяві: «Для мене велика честь приєднатися до такої легендарної новинної інституції з її довгою, багатою історією незабутньої та впливової журналістики, і я хочу подякувати Саллі за її чудове лідерство».

The Post також оголосила, що запускає новий підрозділ редакції, який займатиметься журналістикою в соціальних мережах. Він працюватиме окремо від основного відділу новин.

Після листопадових виборів Мюррей керуватиме цим новим підрозділом, тоді як Роберт  Віннетт очолить «основні сфери висвітлення», включаючи політику, розслідування, бізнес, технології, спорт і художні матеріали. Девід Шиплі продовжить курувати розділ думок.

Нагадаємо, у грудні 2023 року працівники The Washington Post оголосили 24-годинний страйк. Це сталось після 18 місяців невдалих переговорів щодо нової угоди про оплату праці, віддаленої роботи тощо  і після того, як газета попередила про ймовірні майбутні звільнення.

Торік у червні виконавчий директор The Washington Post Фред Раян залишив свою посаду у виданні.

Читайте також: 

Фото: Elliott O’Donovan / The Washington Post

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
433
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду