Працівники The Washington Post оголосили 24-годинний страйк

Працівники The Washington Post оголосили 24-годинний страйк

5 Грудня 2023
1143
5 Грудня 2023
23:35

Працівники The Washington Post оголосили 24-годинний страйк

1143
Співробітники однієї з найвідоміших газет США 7 грудня припиняють працювати на добу.
Працівники The Washington Post оголосили 24-годинний страйк
Працівники The Washington Post оголосили 24-годинний страйк

Оголошення про страйк пролунало після 18 місяців невдалих переговорів щодо нової угоди про оплату праці, віддаленої роботи та інших умов — і після того, як газета, що наразі належить засновнику Amazon Джеффу Безосу, попередила про ймовірні майбутні звільнення, передає «Бабель» із посиланням на лист Washington Post Guild до читачів.

«Це історичне рішення — це не те рішення, яке ми ухвалили легковажно... The Post не може залишатися конкурентоспроможним, утримувати найкращі таланти або створювати елітну журналістику, на яку ви покладаєтеся, не запропонувавши своїм співробітникам справедливу угоду», — йдеться в листі.

Нагадаємо, у червні виконавчий директор The Washington Post Фред Раян залишив свою посаду у виданні та очолив новий центр у Президентському фонді Рональда Рейгана.

У 2021 році посаду головної редакторки американської газети The Washington Post обійняла колишня головна редакторка та віцепрезидентка Associated Press Саллі Базбі. Вона стала першою жінкою, яка очолила видання, за 143 роки його існування.

У травні 2022 року «Детектор медіа» повідомляв про те, що The Washington Post відкриває бюро в Києві. Його очолила колишня кореспондентка московського бюро газети Ізабель Хуршудян.

Фото: з відкритих джерел

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1143
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду