Виконавчий директор The Washington Post Фред Раян залишає посаду

Виконавчий директор The Washington Post Фред Раян залишає посаду

13 Червня 2023
901
13 Червня 2023
15:38

Виконавчий директор The Washington Post Фред Раян залишає посаду

901
Поки що на його місці працюватиме колишня топменеджерка Microsoft Петті Стоунсайфер.
Виконавчий директор The Washington Post Фред Раян залишає посаду
Виконавчий директор The Washington Post Фред Раян залишає посаду

Виконавчий директор The Washington Post Фред Раян залишає свою посаду у виданні і буде очолювати новий центр у Президентському фонді Рональда Рейгана, повідомив «Медіамейкер». Поки що замість нього працюватиме Петті Стоунсайфер, виконавча директорка-засновниця Фонду Гейтса та колишня високопоставлена менеджерка Microsoft.

Нагадаємо, у 2021 році посаду головної редакторки американської газети The Washington Post обійняла колишня головна редакторка та віцепрезидентка Associated Press Саллі Базбі. Вона стала першою жінкою, яка очолила видання, за 143 роки його існування.

У травні 2022 року «Детектор медіа» повідомляв про те, що The Washington Post відкриває бюро в Києві. Його очолила колишня кореспондентка московського бюро газети Ізабель Хуршудян.

У вересні 2022-го стало відомо, що The Washington Post після кількох років прибутковості може стати збитковим. Про це йшлося в статті The New York Times, де як можливу причину цього називали стагнацію у сфері цифрових підписок.

У березні 2023 року «Українська правда» з посиланням на джерела повідомила, що командира батальйону 46-ї окремої аеромобільної бригади Анатолія з позивним «Купол» вирішили перевести на посаду заступника командира батальйону навчального центру після того, як він дав критичне інтерв'ю американському виданню The Washington Post. У відповідь на це комбат написав рапорт на звільнення. Згодом у Збройних силах пояснили відсторонення комбата після розмови з WP тим, що військовий не мав дозволу давати інтерв’ю і озвучив завищені втрати з боку України.

Також нещодавно The Washington Post опублікувала матеріал, який ґрунтувався на «злитому» в мережу засекреченому розвідувальному документі Пентагону. У матеріалі йшлося про те, що західні спецслужби нібито знали про план українських військових знищити «Північний потік-1» і «Північний потік-2». Його метою було начебто перешкодити Росії відновити експорт газу до ЄС. Реагуючи на цю інформацію, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не має стосунку до диверсії на російських газогонах «Північні потоки» у Балтійському морі у вересні минулого року.

Фото: скриншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
901
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду