В ефірі розпочав роботу телеканал «Ми — Україна+»

В ефірі розпочав роботу телеканал «Ми — Україна+»

16 Лютого 2024
6604
16 Лютого 2024
09:32

В ефірі розпочав роботу телеканал «Ми — Україна+»

6604
Новий мовник має намір розвивати власне виробництво серіалів та програм.
В ефірі розпочав роботу телеканал «Ми — Україна+»
В ефірі розпочав роботу телеканал «Ми — Україна+»

10 лютого в Україні запустили телеканал «Ми — Україна+», де виходитимуть кіно та серіали, документальні й публіцистичні проєкти, авторські, а також гумористичні програми. Канал доступний на всій території України в цифровому мультиплексі МХ-2.

Про це пресслужба каналу повідомила «Детектор медіа» пресрелізом.

«Всім нам важливо зберегти баланс між реальністю сьогодення та емоційною стабільністю. «Ми — Україна+» пропонує цей баланс, надаючи глядачам контент для роздумів й одночасно забезпечуючи емоційну підтримку та розвагу», — прокоментував директор нового телеканалу Ігор Петренко.

Серед проєктів власного виробництва, які вже можна дивитися в ефірі «Ми — Україна+», — «Що не так?» із аналізом української історії та ключових для становлення держави подій, «Лінія фронту» про війну Росії проти України, авторську програму «Незламні» з Оленою Чабак про героїв серед нас.

Крім того, незабаром в ефірі «Ми — Україна+» виходитиме ранкова програма «Прокидайся».

Також канал пропонуватиме гостросюжетні серіали, детективи, комедії та драми. Родзинкою показу цієї весни стане кримінальний драматичний серіал виробництва BBC «Гострі картузи», анонсують на каналі.

«Ми — Україна+» планує розвивати власне виробництво серіалів та програм.

Читайте також:

Нагадаємо, у вересні 2022 року стало відомо, що колишні співробітники медіагрупи «Україна» зареєстрували свою компанію, бенефіціарним власником якої став Ігор Петренко. Вони запустили канал «Ми — Україна».  

15 жовтня 2022-го новостворений канал розпочав мовлення на ютубі, а Юрій Сугак оголосив про старт проєкту. 19 жовтня колишні медійники «України» отримали супутникову ліцензію на 10 років, а в листопаді Нацрада видала дозвіл на мовлення на вільному каналі в цифровому мультиплексі МХ-2. 

З 8 листопада 2022 року «Ми — Україна» долучився до виробництва телемарафону «Єдині новини».

Про те, що власники «Ми — Україна» хочуть на додачу до свого інформаційного каналу запустити ще розважальний, джерела «Детектора медіа» повідомляли влітку 2023-го. Тоді канал планувався на осінь, а в коментарі «Детектору медіа» бенефіціарний власник каналу Ігор Петренко назвав  інформацію щодо його запуску «дискусіями, обговоренням, роздумами та не більше». На початку осені наші джерела повідомляли, що новий мовник облаштовує студію.

Фото надала пресслужба «Ми — Україна»  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6604
Читайте також
21.09.2022 12:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
4 143
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тетяна
41 дн. тому
Коли траслюватимутьканал МИ-Україна+ на частоті 12284
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду