Телеканал «Світло» став доступним у цифровому ефірному телебаченні

Телеканал «Світло» став доступним у цифровому ефірному телебаченні

3 Квітня 2024
1780
3 Квітня 2024
17:21

Телеканал «Світло» став доступним у цифровому ефірному телебаченні

1780
Вже цього місяця на каналі стартує кулінарне шоу «Народний шеф», докудрама «Містичні історії. Новий погляд» та мультсеріал «Хоробрі Зайці».
Телеканал «Світло» став доступним у цифровому ефірному телебаченні
Телеканал «Світло» став доступним у цифровому ефірному телебаченні

З 1 квітня 2024 року розважально-пізнавальний телеканал «Світло» можна дивитись у цифровому ефірному телебаченні (технологія DVB-T2). Про це «Детектору медіа» повідомили у групі Film.ua, до якої входить «Світло».  

«Це перший з телеканалів Film.ua, який виходить за межі Pay TV напряму. Його цільова аудиторія — українські родини, що хочуть відволіктись від буденності», — розповіли в Film.ua, зазначивши, що вже у квітні на глядачів чекатимуть кілька великих премʼєр.

Так, з 13 квітня у вихідні о 10:30 виходитиме кулінарне шоу «Народний шеф» з Вадимом Бзежинським («Пава») — переможцем цього сезону проєкту «МайстерШеф», шефкухарем ресторану «La Frusta» Олександром Гриценком та суперфіналістом проєкту «Пекельна кухня» Олександром Громлюком. Під пильним оком кулінарних експертів вони виборюватимуть звання «народного шефа».

Для любителів докудрам програмери телеканалу підготували повернення «Містичних історій». На екрани вони виходять з 15 квітня з новим ведучим Сергієм Киселем. Кожна серія складатиметься з двох незалежних історій, заснованих на реальних подіях.

«Історії покажуть саме такими, як їх побачили та пережили конкретні люди. Іноді ці події здаватимуться надто містичними, дивними чи кумедними, але все це відбувалося у реальному житті. Кожну серію коментуватимуть різні фахівці: екстрасенси, біоенергетики, психологи, лікарі, відьми, священники», — обіцяють на каналі.

Для наймолодших також з 15 квітня показуватимуть мультсеріал «Хоробрі Зайці», кожна із серій якого вдало поєднує захопливі пригоди з опануванням перших соціальних навичок, гумором, піснями й танцями, а також має яскравий і впізнаваний візуальний стиль. 

«Запуск загальнонаціонального телеканалу “Світло” — це сміливий експеримент для групи Film.ua, адже до цього ми мали лише нішеві канали на Pay TV ринку. Це канал загального інтересу для всієї родини, де кожен знайде щось для себе. Його сітка мовлення налічує різножанровий контент, проте ми свідомо відмовилися від новин та спорту, щоб зосередитися на позитивних та якісних проєктах, які об'єднують родини та дарують відпочинок», — каже керівник телеканалу Олег Добреля

Телеканал доступний у більшості кабельних операторів України, а також на найбільших цифрових платформах, серед яких Megogo, Sweet.tv та «Київстар ТБ».

Нагадаємо, у серпні 2023 року телеканал «Епоха», що належить групі Film.ua, змінив логотип на «Світло».

Також Нацрада дозволила групі Film.ua змінити логотип каналу «Дача НD» на «Про кіно».

Фото: Film.ua 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1780
Читайте також
16.02.2024 09:32
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
6 619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду