Колишня команда телеканалу «Україна 24» запускає новий проєкт

Колишня команда телеканалу «Україна 24» запускає новий проєкт

15 Жовтня 2022
8736
15 Жовтня 2022
09:59

Колишня команда телеканалу «Україна 24» запускає новий проєкт

8736
У кінці вересня експрацівники «Медіа Групи Україна» заснували ТОВ «Ми — Україна», яке подається на супутникову ліцензію.
Колишня команда телеканалу «Україна 24» запускає новий проєкт
Колишня команда телеканалу «Україна 24» запускає новий проєкт

Екскерівник інформаційної служби «України» Юрій Сугак заявив, що працівники колишнього каналу «Україна 24» будуть задіяні у новому проєкті. Про це він оголосив у своєму дописі на фейсбуці.

Команда розпочне роботу над мовленням у YouTube на каналі «Ми – Україна». «Соцмережі стали важливим і необхідним джерелом інформації. Ми починаємо мовлення у YouTube – це будуть ексклюзивні інтерв’ю, пояснення подій, разом будемо розбиратися з тим, що відбувається сьогодні і з тим, що може статися завтра. А головне – якість і відповідальність за кожне слово», — написав Сугак.

Про який саме проєкт ідеться, у дописі інформації немає. Як стало відомо «Детектору медіа» з власних джерел, це продакшн, що, можливо, буде залучений до виробництва телемарафону «Єдині новини».

Над створенням контенту для ютуб-каналу «Ми – Україна» працюватимуть Олег Панюта, Людмила Добровольська, Олена Цинтила, Микита Міхальов, Марина Кухар, Ігор Пупков, Олена Чабак, Максим Сікора, Ольга Грицик, Марія Скиба, Віра Свердлик, Вікторія Малосвітна, Костянтин Лінчевський та Богдан Машай. Також Юрій Сугак назвав у своєму дописі журналістів, редакторів, продюсерів. Зi своїми командами, за його словами, долучаться Дмитро Самолюк, Володимир Коваленко, Дмитро Литвиненко, Сергiй Скрипченко, Михайло Єрошенко, Олександр Пономарьов, Анна Васильчук. 

Нагадаємо, 19 жовтня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення планує розглянути заяву ТОВ «Ми – Україна» щодо видачі ліцензії на мовлення. Компанія планує запустити канал з однойменним логотипом «Ми – Україна».

Як стало відомо у кінці вересня, колишні працівники «Медіа Групи Україна» заснували ТОВ «Ми — Україна». Бенефіціарним власником компанії є блогер і політичний експерт Ігор Ігорович Петренко. Раніше ця компанія називалась «ІТ Інновації», тоді її власником був Костянтин Ткаченко, до цього — Антон Дідківський. На початку вересня  компанію придбав Ігор Петренко, який також обійняв посаду директора. Компанія спеціалізується на телевізійному мовленні.

Фото з допису Юрія Сугака

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду