Телеканал «Еспресо» в Німеччині освоює нові рекламні технології

Телеканал «Еспресо» в Німеччині освоює нові рекламні технології

12 Березня 2024
962
12 Березня 2024
23:51

Телеканал «Еспресо» в Німеччині освоює нові рекламні технології

962
«Еспресо» став першим міжнародним каналом, який увійшов до портфоліо каналів німецького провайдера Zattoo для динамічної заміни реклами в програмах іншою мовою.
Телеканал «Еспресо» в Німеччині освоює нові рекламні технології
Телеканал «Еспресо» в Німеччині освоює нові рекламні технології

Телеканал «Еспресо» став першим міжнародним каналом у пакеті німецького провайдера Zattoo, який застосував динамічну заміну реклами в іншомовних програмах. Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі «Еспресо».

Провайдер Zattoo запропонував систему Dynamic Ad Substitution (DAS) для міжнародних телеканалів: тепер у вибраних іноземних телевізійних програмах можна замінити рекламні блоки з рідних країн на цільову рекламу з Німеччини, йдеться у повідомленні. 

«Espreso TV вже тривалий час транслюється в рамках безкоштовної пропозиції: канал негайно погодився на тестування проєкту і є першим міжнародним каналом, який увійшов до портфоліо каналів Zattoo для динамічної заміни реклами в програмах іншою мовою», — повідомляють у компанії Polytel International, яка є маркетинговим партнером «Еспресо» з просування на ринки Європи. 

Послуга DAS для міжнародних телеканалів Zattoo доступна в Німеччині, Австрії та Швейцарії. Він також надається B2B клієнтам Zattoo. 

У пресслужбі нагадують, що станом на 1 січня 2024 року «Еспресо» присутній у таких країнах як Австрія, Албанія, Бельгія, Болгарія, Боснія та Герцеговина, Велика Британія, Грузія,  Ірландія, Італія, Іспанія, Естонія, Канада, Латвія, Литва, Молдова, Монголія, Нідерланди, Німеччина, Польща, Словаччина, Словенія, США, Угорщина, Чехія, Чорногорія, Швейцарія.

В компанії повідомляють, що працюють над розширенням географії і ведуть перемовини з іншими провайдерами по всьому світу. 

Polytel International GmbH розташована в Гамбурзі та є провідною компанією з ліцензування та маркетингу телеканалів і радіостанцій іноземними мовами для провайдерів у німецькомовних країнах, які надають телевізійні сигнали своїм кінцевим споживачам через нові канали розподілу, такі як IPTV або OTT. Наразі портфоліо включає понад 170 міжнародних каналів з понад 50 країн.

Zattoo — це телевізійна платформа для передачі телевізійних каналів і відео на вимогу на різних пристроях на основі IP. Штаб-квартира компанії розміщена в Цюриху, а також має додатковий офіс у Берліні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
962
Читайте також
23.02.2024 20:01
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
2 317
14.11.2023 11:48
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
6 517
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду