Михайло Бриних пішов захищати Україну

Михайло Бриних пішов захищати Україну

10 Березня 2022
1968
10 Березня 2022
17:17

Михайло Бриних пішов захищати Україну

1968
Журналіст, письменник, есеїст... До лав тероборони і добровольчих батальйонів ідуть і музиканти, й актори. Головна професія зараз — захищати Україну.
Михайло Бриних пішов захищати Україну
Михайло Бриних пішов захищати Україну

Автор «Детектора медіа» Михайло Бриних долучився до лав захисників України. Про це повідомила дружина оглядача Вікторія Стах

Михайло Бриних — журналіст, письменник, есеїст. 

Нещодавно на фронт вирушив іще один наш автор, кінокритик Ярослав Підгора-Гвяздовський

Про своє рішення захищати Україну повідомили правозахисник Максим Буткевич, телеведучий Михайло Шаманов, журналіст-розслідувач Денис Бігус.

До підрозділів територіальної оборони долучилися ведучий «Зворотного відліку» на Суспільному, публіцист Павло Казарін, а також його колега Юрій Мацарський.

Раніше стало відомо про таке рішення засновника «Історичної правди» Вахтанга Кіпіані, ведучого Романа Вінтоніва (Майкл Щур), кінорежисера і правозахисника Олега Сенцова, активіста Сергія Стерненка, чільника Центру протидії корупції Віталія Шабуніна.

Фото із фейсбук-сторінки Михайла Бриниха

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1968
Читайте також
14.11.2023 11:48
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
6 449
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду