Телеканал «Еспресо» став доступний для глядачів ECG

Телеканал «Еспресо» став доступний для глядачів ECG

29 Січня 2024
1185
29 Січня 2024
23:20

Телеканал «Еспресо» став доступний для глядачів ECG

1185
Станом на 1 січня 2024 року «Еспресо» можна дивитися в таких країнах, як Австрія, Албанія, Бельгія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Велика Британія, Грузія, Ірландія, Італія, Іспанія, Естонія, Канада, Латвія, Литва, Молдова, Монголія, Нідерланди, Німеччина, Польща, Словаччина, Словенія, США, Угорщина, Чехія, Чорногорія, Швейцарія.
Телеканал «Еспресо» став доступний для глядачів ECG
Телеканал «Еспресо» став доступний для глядачів ECG

Телеканал «Еспресо» став доступний для глядачів понад 34 країн світу в мережі міжнародного бродкастера Ethnic Channels Group (ECG). Про це «Детектору медіа» повідомили у пресслужбі «Еспресо».

«Місія ECG, як найбільшого у світі мультикультурного мовника, полягає в тому, щоб люди будь-якої етнічної приналежності могли залишатися на зв’язку за допомогою телевізійних програм зі своєї батьківщини», — наводить пресслужба коментар генерального директора  ECG Слави Левіна

Ethnic Channels Group (ECG) керує понад 100 телевізійними каналами з усього світу, обслуговуючи мультикультурне населення Канади, США, Близького Сходу та Австралії, у більш ніж 20 мовних групах.

«У випадку з Espreso TV це також і особиста місія, адже Україна — це моя батьківщина. Забезпечення того, щоб усі представники української спадщини залишалися на зв’язку з новинами з дому, ще ніколи не було таким актуальним, тому ми дуже раді, що Espreso присутній на телевізійній платформі toober https://www.toober.com в прямому ефірі, яка дозволяє глядачам із понад 34 країн отримати доступ до Espreso будь-де, де є підключення до інтернету. Це чудова можливість охопити нову аудиторію по всьому світу, яка постійно розширюється», — додав Слава Левін.

EСG працює через супутник, кабель, IPTV та OTT-провайдерів.

На телеканалі зазначили, що станом на 1 січня 2024 року «Еспресо» присутній у таких країнах: Австрія, Албанія, Бельгія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Велика Британія, Грузія,  Ірландія, Італія, Іспанія, Естонія, Канада, Латвія, Литва, Молдова, Монголія, Нідерланди, Німеччина, Польща, Словаччина, Словенія, США, Угорщина, Чехія, Чорногорія, Швейцарія.

Фото: новий логотип «Еспресо» / пресслужба телеканалу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1185
Читайте також
23.02.2024 20:01
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
2 332
14.11.2023 11:48
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
6 548
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду