Журнал Time вийшов із передовицею про президента Зеленського та з його фото на обкладинці

Журнал Time вийшов із передовицею про президента Зеленського та з його фото на обкладинці

30 Жовтня 2023
7862
30 Жовтня 2023
15:10

Журнал Time вийшов із передовицею про президента Зеленського та з його фото на обкладинці

7862
Стаття розповідає про труднощі президента в тому, щоб утримати увагу міжнародної спільноти, зокрема США, до війни в Україні, особливо після вибуху конфлікту в Ізраїлі.
Журнал Time вийшов із передовицею про президента Зеленського та з його фото на обкладинці
Журнал Time вийшов із передовицею про президента Зеленського та з його фото на обкладинці

Американський журнал Time вийшов із передовим матеріалом про президента України Володимира Зеленського, його боротьбу за міжнародну допомогу Україні та з його фотографією на обкладинці.

«Ніхто так не вірить у нашу перемогу, як я. Самотня боротьба Володимира Зеленського», — йдеться на обкладинці журналу.

Автором матеріалу є Саймон Шустер. Він розповідає про труднощі президента в тому, щоб утримати увагу міжнародної спільноти до війни в Україні, зокрема США, особливо після вибуху конфлікту в Ізраїлі, згадує про проблеми з корупцією тощо.

«На початку російського вторгнення місія Зеленського полягала в тому, щоб зберегти симпатії людства. Тепер його завдання ускладнилося. У своїх закордонних поїздках і президентських телефонних дзвінках йому потрібно переконувати світових лідерів, що допомога Україні відповідає їхнім власним національним інтересам, що це, як сказав Байден, “принесе дивіденди”. Досягти цього стає все важче, оскільки глобальні кризи помножуються», — йдеться у матеріалі.

Для статті автор поспілкувався із самим Зеленським, головою його офісу Андрієм Єрмаком та його заступником Ростиславом Шурмою, згадавши про закиди йому щодо корупції.  

Нагадаємо, в червні 2022 року повідомлялося, що кореспондент Time Саймон Шустер планує випустити книгу про президента України Володимира Зеленського. Вона планується на 2023 рік і матиме назву «Коли світ спостерігає: Володимир Зеленський і війна в Україні».

Саймон Шустер — уродженець Москви, більше 15 років працював у Росії та Україні, роблячи репортажі з обох країн. Він живе в Нью-Йорку, але зараз багато часу проводить у Києві.

У квітні 2022 року журналіст провів два тижні в Офісі президента, де спілкувався із Зеленським та його оточенням. Після цього написав статтю про українського президента для травневого випуску Time, а фото Зеленського з’явилось на обкладинці.

У 2019 році Володимир Зеленський став першим президентом України, чиє фото опублікували на міжнародній обкладинці американського журналу Time. Центральну статтю випуску також присвятили Зеленському, її автором також був Саймон Шустер.

У липні 2022 року американський журнал Time присвятив обкладинку та статтю першій леді України Олені Зеленській.

У грудні 2022 року Time назвав «Людиною року» президента Володимира Зеленського і «дух України».

В липні 2023 року Time присвятив обкладинку нового номера і одну зі статей плану президента України Володимира Зеленського перемогти путінську пропаганду на територіях, які тимчасово окупувала Росія. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7862
Читайте також
18.12.2023 09:00
Інга Вишневська
Анастасія Голумбйовська
для «Детектора медіа»
0
01.11.2023 11:00
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
3 335
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду