Зеленський в ефірі NBC назвав Путіна «довбаним терористом»

Зеленський в ефірі NBC назвав Путіна «довбаним терористом»

6 Листопада 2023
1702
6 Листопада 2023
10:44

Зеленський в ефірі NBC назвав Путіна «довбаним терористом»

1702
Володимир Зеленський: Ми не готові віддати свою свободу цьому довбаному терористу Путіну. Ось чому ми воюємо.
Зеленський в ефірі NBC назвав Путіна «довбаним терористом»
Зеленський в ефірі NBC назвав Путіна «довбаним терористом»

Президент України Володимир Зеленський в ефірі програми «Meet the Press» американського телеканалу NBC News заявив, що українці не готові віддати свою свободу «довбаному терористу» Володимиру Путіну.

«У мене багато сили. Але навіть якщо ми почуваємось сильними і маємо багато енергії, це не означає, що ми хочемо воювати все наше життя, тому що ціна велика, тому що війна забирає кращих із нас, найкращих героїв, найкращих чоловіків, жінок і дітей.

Але ми не готові віддати свою свободу цьому довбаному (f***ing) терористу Путіну. Ось чому ми воюємо», — сказав Зеленський.

Відео інтерв’ю можна переглянути за посиланням.

Президент також заявив, що переконаний, що Росія та Іран спонсорували терористичне угруповання ХАМАС. Він сказав, що «готовий поїхати в Ізраїль хоч сьогодні». Однак додав, що можливий візит залежатиме від того, «що відбувається на полі бою» в Україні, і чи можливо буде вивезти українських громадян, які «застрягли» в Ізраїлі, назад додому.

На запитання ведучої, що б він відповів Дональду Трампу, який заявляв, що міг би завершити російсько-українську війну за 24 години, якщо переобереться президентом, Зеленський запропонував Трампу приїхати в Україну.

«Мені треба буде не більше 24 хвилин, щоби пояснити президенту Трампу, що він не може щось зробити з цією війною, забезпечити мир — через Путіна, якщо він не намагається і не готовий здавати нашу територію цій жахливій людині», — сказав президент. 

Він також сказав, що не знає, чи підтримуватиме Трамп Україну у разі переобрання, але заявив, що це залежить насамперед «від думки американців, американського суспільства».

Крім того, Зеленський заперечив твердження, начебто війна зайшла у глухий кут. Він сказав, що Україна перехопила ініціативу на полі бою, а Росія  втрачає на лінії фронту тисячі своїх військових та сотні одиниць техніки.

Нагадаємо, 2 листопада головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний опублікував колонку та дав інтерв’ю американському виданню The Economist, у яких виклав своє бачення теперішнього стану воєнних дій в Україні та перелічив ключові потреби України для подальшої боротьби проти агресії.

В інтерв’ю генерал розповів, що ситуація на фронті зайшла у глухий кут, коли жодна зі сторін не може просуватися, бо однаково технологічно оснащена. Йому це нагадує події Першої світової війни. Головнокомандувач вважає, що для вирішення цієї проблеми потрібен потужний технологічний стрибок.

У своїй колонці генерал перерахував п'ять ключових військових можливостей і технологій, які в такій ситуації потребують ЗСУ, а саме: повітряна міць, засоби радіоелектронної боротьби, контрбатарейна боротьба, мінно-вибухові технології та нарощування резервів.

Тоді у відповідь заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква заявив, що вважає недоцільним коментувати для медіа ситуацію на фронті.

Нагадаємо, у грудні 2022 року президент Володимир Зеленський в інтерв’ю Девіду Леттерману в шоу на платформі Netflix заявив, що якщо Путін помре, війна закінчиться.

Фото: NBC / скриншот

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1702
Читайте також
08.11.2023 09:00
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
2 034
01.11.2023 11:00
Юрій Луканов
для «Детектора медіа»
3 361
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
181 дн. тому
Юдейська сила і величезні статки за рахунок інших тримається на: пропаганді брехні жорстокості і шахрайстві. Вони як і їх брати по дідам на палочці і колорадський стрічці, силами юдо-ВКС, аналоговнетами, збивають у космосі уявні балистичні ракети. Які невідомо як створені у бідній африканській країні і запускають з колодязів. Друга юдоармія 95 в світі, це міф ізраїльських нацистів, вона вміє тільки з арабським мирним населенням Гази воювати. Терористичний цахал намагається залякати своєю жорстокістю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду