detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
10.05.2023 11:37
Docudays UA-2023 відкрив акредитацію для журналістів
Docudays UA-2023 відкрив акредитацію для журналістів
Подати заявку на акредитацію потрібно до 19 травня, 23:59.

Цьогорічний Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини запрошує представників і представниць медіа, незалежних журналістів/-ок, кінокритиків та кінокритикинь акредитуватися. Офлайнові події 20-го Docudays UA відбуватимуться на основному майданчику фестивалю — у київському кінотеатрі «Жовтень» з 2 по 8 червня.

Щоб акредитуватися, потрібно заповнити анкету за посиланням. Подати заявку на акредитацію потрібно до 19 травня, 23:59. Від одного видання може акредитуватися до двох осіб. 

Акредитовані журналісти проходитимуть на офлайн-сеанси в «Жовтні» за безкоштовними квитками, а також отримають доступ до онлайн-перегляду стрічок за попереднім індивідуальним запитом.

Організатори нагадують, що вільним для всіх охочих залишається доступ до:

Для участі в заходах DOCU/PRO потрібна індустрійна акредитація або акредитація учасника/-ці програми фестивалю. 

Детальнішу інформацію про цьогорічний Docudays UA, а також контакти організаторів ви можете знайти на сайті фестивалю.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» повідомляв про те, що Docudays UA оголосив набір волонтерів, який триватиме до 21 травня.

Docudays UA-2023 оголосив склад журі міжнародного конкурсу документальних стрічок DOCU/СВІТ, конкурсних програм DOCU/УКРАЇНА та DOCU/КОРОТКО, а також журі, яке визначить фільм, що отримає Спеціальний приз RIGHTS NOW!.

В основі візуального рішення цьогорічного фестивалю — мінімалістичний дизайн. Docudays UA-2023 буде присвячений дослідженню образу майбутнього.

До конкурсної програми DOCU/Україна цього року увійшли п'ять фільмів.

Попередній, 19-й, Docudays UA відбувся в листопаді 2022 року на Львівщині. Фестиваль розпочався у Львові й побував у 22 областях України та вперше — за кордоном. Загалом він тривав до 30 грудня. 

У березні 2022-го команда Docudays UA ініціювала створення об'єднаної бази відео- та аудіосвідчень воєнного часу «Архів війни». Збирають матеріали, які фіксують злочини, скоєні російською армією на території України з 24 лютого 2022 року, і те, як вони вплинули на життя та побут українців. 

Фото: Docudays UA 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY