У Дніпрі вдома у власника «1+1 media» Ігоря Коломойського проходить обшук — ЗМІ

У Дніпрі вдома у власника «1+1 media» Ігоря Коломойського проходить обшук — ЗМІ

1 Лютого 2023
6090
1 Лютого 2023
11:28

У Дніпрі вдома у власника «1+1 media» Ігоря Коломойського проходить обшук — ЗМІ

6090
Про це повідомили «Українська правда» та «Бабель» із посиланням на джерела у правоохоронних органах.
У Дніпрі вдома у власника «1+1 media» Ігоря Коломойського проходить обшук — ЗМІ
У Дніпрі вдома у власника «1+1 media» Ігоря Коломойського проходить обшук — ЗМІ

Служба безпеки України та Бюро економічної безпеки проводять обшук вдома у власника «1+1 media» Ігоря Коломойського у Дніпрі. Цю інформацію виданням «Українська правда» та «Бабель» підтвердили їхні джерела у правоохоронних органах.

Розслідування стосується махінацій навколо «Укртатнафти» та «Укрнафти». За інформацією джерела «УП», йдеться про розтрату нафтопродуктів на 40 млрд гривень та ухилення від сплати митних платежів на величезні суми.

Як повідомляли журналісти Bihus.Info, 4 жовтня 2022 року Ігор Коломойський приїжджав у київський офіс Національного антикорупційного бюро України. У цей день мав відбутися його допит.

Це вже не перший допит, що стосується колишнього нафтового бізнесу Коломойського. У вересні 2022-го, за даними «Дзеркала тижня», детективи НАБУ вже проводили обшук у нього у Буковелі. Обшук стосувався справи про заволодіння майном і коштами компанії «Укрнафта» на майже 13 млрд грн в цінах 2015 року. Коломойський на осінь 2022-го не мав статусу підозрюваного.

Раніше «Детектор медіа» повідомляв, що Коломойський втратив статус мільярдера. Також ми писали про те, що влітку 2022-го стало відомо, український паспорт Коломойського значиться як недійсний у реєстрі міграційної служби.

З березня 2021 року Коломойський перебуває під санкціями США, його звинувачують у корупції і підриві демократії в Україні.  

8 грудня 2021 року Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення переоформила п’ять ліцензій ТОВ «ТРК "Студія 1+1"». Зміни стосувались виходу зі складу наглядової ради каналу «1+1» бенефіціарного власника Ігоря Коломойського.

Фото: Дмитро Ларін / УП

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6090
Читайте також
08.12.2021 12:04
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
9 319
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ігор
421 дн. тому
Тобто ми повинні дякувати агресору, що примушує країну до реформ? Пояснення просте: Росія ніколи не погодиться на переговори з найбільш корумпованою країною в світі, яку очолює найбільш корумпована влада в світі. Тому, що корумпована влада Малоправославії перетворить Росію в таку ж колонію для розграбування, в яку перетворила Україну. Ця боротьба, звичайна імітація, бо Система корумпованого православ'я і її гнила верхівка лишається без змін. Це звичайний переділ. Прийдуть нові стерв'ятники. Як з церквою, не встигли віджаті храми охолонути, як на них, як на падло, злетілись нові Наріко-томосоносні стерв'ятники. Їм не звикати, вони всю секту у її засновника віджали, закордонними попівнями за томос розрахувались з турецьким главою секти.
Антибот
421 дн. тому
Прийшли кофе попити)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду