Департамент зі стратегічного маркетингу «1+1 media» очолить Ольга Захарова

Департамент зі стратегічного маркетингу «1+1 media» очолить Ольга Захарова

9 Січня 2023
1622
9 Січня 2023
12:51

Департамент зі стратегічного маркетингу «1+1 media» очолить Ольга Захарова

1622
Ольга Захарова має 25-річний досвід роботи в медіасфері.
Департамент зі стратегічного маркетингу «1+1 media» очолить Ольга Захарова
Департамент зі стратегічного маркетингу «1+1 media» очолить Ольга Захарова

У понеділок, 9 січня, пресслужба «1+1 media» повідомила про створення департаменту зі стратегічного маркетингу, який очолить Ольга Захарова.

Новостворений підрозділ обʼєднає в собі вже наявні сервіси, а саме: корпоративні комунікації, управління координації контентної стратегії, управління досліджень і групу зовнішніх та онлайн-досліджень. Крім цього, у матричному підпорядкуванні департаменту будуть усі маркетингові та PR-функції всіх підрозділів «1+1 media».

«Команда на чолі з Ольгою Захаровою працюватиме над розробкою та втіленням загальної маркетингової стратегії групи у відповідь на нові виклики, продиктовані бізнес-інтересами компанії та повномасштабною війною, а також формуванням, розвитком та ефективним управлінням портфелем брендів для забезпечення лідерських позицій медіагрупи на конкурентних ринках. Крім цього, у фокусі уваги Ольги будуть такі важливі завдання, як надання рекомендацій щодо розвитку контенту, аналіз трендів ринку, вивчення клієнтського досвіду, брендинг та маркетингові комунікації, промоушн, продуктовий PR та інтегровані комунікації, а також корпоративна культура як частина бренду», — повідомляє медіагрупа.

«Посилення нашої команди такою крутою фігурою як Ольга Захарова є черговою великою перемогою 1+1 media. Я особисто дуже щасливий та маю величезні очікування від цієї спільної нової сторінки. Попри усі виклики війни, "плюси" беруть курс на лідерство в кожному медіасегменті України, у якому працюють. У Ольги є величезний досвід у створенні надпотужних брендів — це саме те, що потрібно нашій мультимедійній групі», — прокоментував призначення Ярослав Пахольчук, генеральний директор «1+1 media».

«Трансформація медійного ринку почалася задовго до війни. Мені імпонують лідерські амбіції і прагнення команди до його відновлення і розбудови, пропонуючи аудиторії 1+1 media діалог, якісний і цікавий контент, експериментальні формати та мультимедійні інновації. Вдячна за можливість долучитися до створення нових історій і нових героїв, які потрібні нам для Перемоги і які світ чекає від України», — зазначила Ольга Захарова.

Довідково: Ольга Захарова розпочала професійну кар’єру у 1995 році в телекомпанії «Нова мова». З 1997 до 2008 року працювала на посаді креативної директорки «1+1», де разом з командою створювала бренд телеканалу. Свого часу очолювала дирекції зі стратегічного  маркетингу у  різних медіакомпаніях, зокрема у «Медіа Група Україна» (з 2011 до 2018), а з 2019 року обіймала позицію директорки з корпоративних комунікацій Групи ДТЕК.

Про те, як Ольга Захарова створювала арт-службу «1+1» читайте в інтерв'ю «Детектору медіа» від 2009 року.

Фото надане пресслужбою «1+1 media»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1622
Читайте також
15.12.2022 15:00
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
7 827
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду