Програма «Колаборанти» із новою ведучою повертається в ефір на «Еспресо»

Програма «Колаборанти» із новою ведучою повертається в ефір на «Еспресо»

18 Січня 2023
2298
18 Січня 2023
10:35

Програма «Колаборанти» із новою ведучою повертається в ефір на «Еспресо»

2298
Попередній ведучий проєкту Євген Міклушка наприкінці 2022-го пішов на фронт. Відтепер програму вестиме журналістка-розслідувачка Олена Кононенко.
Програма «Колаборанти» із новою ведучою повертається в ефір на «Еспресо»
Програма «Колаборанти» із новою ведучою повертається в ефір на «Еспресо»

Канал «Еспресо» відновлює виробництво програми «Колаборанти», в якій розповідатиме про «запроданців, чий розум затьмарили російські купюри і руській мір». Про це відділ розслідувань каналу повідомив на своїй фейсбук-сторінці. 

Прем’єра оновленого проєкту відбудеться сьогодні, 18 січня. «Колаборанти» виходитимуть на «Еспресо»  щосереди о 16:45. У прем’єрному випуску команда програми розповість, хто з Героїв України «продався Кремлю» і коли таких українських громадян позбавлять державних нагород. Також у випуску буде йтися про те, як священники насаджують російську пропаганду прихожанам. 

Програма «Колаборанти: Список Міклушки» із ведучим Євгеном Міклушкою з’явилася в ефірі каналу в липні 2022-го. Як розповіла «Детектору медіа» керівниця проєкту Тетяна Шустрова, після того, як «Еспресо» вимкнули з цифрового ефіру, на тих платформах, де канал продовжує мовлення, «програма “Колаборанти” пів року була одним із лідерів дивлення, а окремі випуски збирали мільйонні перегляди на YouTube». Наприкінці 2022-го автор і ведучий проєкту Євген Міклушка пішов на фронт, тож проєкт поставили на паузу. 

«Тематика “Колаборантів” актуальна зараз і залишатиметься такою навіть після нашої перемоги, коли всі зрадники намагатимуться реабілітуватися. Такого шансу давати їм не можна. Тому ми вирішили продовжувати виробництво, щоб антигероїв всі знали в обличчя», – каже Тетяна Шустрова. Новою ведучою «Колаборантів» стала журналістка-розслідувачка каналу «Еспресо» Олена Кононенко.

Команда проєкту закликає глядачів до співпраці. Ті, хто хочуть повідомити про колаборантів у своєму регіоні, можуть писати редакції у фейсбуці.

Фото: «Еспресо» / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2298
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду