detector.media
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
18.01.2023 10:35
Програма «Колаборанти» із новою ведучою повертається в ефір на «Еспресо»
Програма «Колаборанти» із новою ведучою повертається в ефір на «Еспресо»
Попередній ведучий проєкту Євген Міклушка наприкінці 2022-го пішов на фронт. Відтепер програму вестиме журналістка-розслідувачка Олена Кононенко.

Канал «Еспресо» відновлює виробництво програми «Колаборанти», в якій розповідатиме про «запроданців, чий розум затьмарили російські купюри і руській мір». Про це відділ розслідувань каналу повідомив на своїй фейсбук-сторінці. 

Прем’єра оновленого проєкту відбудеться сьогодні, 18 січня. «Колаборанти» виходитимуть на «Еспресо»  щосереди о 16:45. У прем’єрному випуску команда програми розповість, хто з Героїв України «продався Кремлю» і коли таких українських громадян позбавлять державних нагород. Також у випуску буде йтися про те, як священники насаджують російську пропаганду прихожанам. 

Програма «Колаборанти: Список Міклушки» із ведучим Євгеном Міклушкою з’явилася в ефірі каналу в липні 2022-го. Як розповіла «Детектору медіа» керівниця проєкту Тетяна Шустрова, після того, як «Еспресо» вимкнули з цифрового ефіру, на тих платформах, де канал продовжує мовлення, «програма “Колаборанти” пів року була одним із лідерів дивлення, а окремі випуски збирали мільйонні перегляди на YouTube». Наприкінці 2022-го автор і ведучий проєкту Євген Міклушка пішов на фронт, тож проєкт поставили на паузу. 

«Тематика “Колаборантів” актуальна зараз і залишатиметься такою навіть після нашої перемоги, коли всі зрадники намагатимуться реабілітуватися. Такого шансу давати їм не можна. Тому ми вирішили продовжувати виробництво, щоб антигероїв всі знали в обличчя», – каже Тетяна Шустрова. Новою ведучою «Колаборантів» стала журналістка-розслідувачка каналу «Еспресо» Олена Кононенко.

Команда проєкту закликає глядачів до співпраці. Ті, хто хочуть повідомити про колаборантів у своєму регіоні, можуть писати редакції у фейсбуці.

Фото: «Еспресо» / фейсбук

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY