Bihus.info збільшує присутність у телеефірі. Проєкт показали на 4 каналі

Bihus.info збільшує присутність у телеефірі. Проєкт показали на 4 каналі

13 Квітня 2021
1943
13 Квітня 2021
09:14

Bihus.info збільшує присутність у телеефірі. Проєкт показали на 4 каналі

1943
Денис Бігус сподівається, що найближчим часом до переліку трансляторів вдасться долучити ще кілька майданчиків.
Bihus.info збільшує присутність у телеефірі. Проєкт показали на 4 каналі
Bihus.info збільшує присутність у телеефірі. Проєкт показали на 4 каналі

4 канал повідомив, що з 12 квітня почав транслювати авторський проєкт антикорупційних журналістських розслідувань Bihus.info. Програма виходитиме на каналі щопонеділка о 18:30.

Керівник проєкту Bihus.info та журналіст Денис Бігус розповів «Детектору медіа», що 4 канал має право на трансляцію різних поточних (не архівних) проєктів Bihus.info в телеефірі. Телеканал «вмонтовує» випуск у токшоу, на якому його потім обговорюють.

«Ми прагнемо вибудувати приязні, але не ексклюзивні, стосунки. Тож всі наші проєкти продовжують виходити і на ютубі Bihus.info (ми багато зусиль докладаємо до його розвитку, як нашого власного майданчика), і у нашого давнього партнера – телеканалу 24 та в ефірі НСТУ, на окремому каналі в мережі Lanet», – розповів Бігус.

Журналіст уточнив, що готовий випуск надають усім майданчикам майже одночасно, а вони вже самі обирають зручний час трансляції. Зокрема, на ютуб-каналі Bihus.info виходить щопонеділка о 19:30.

«Згідно нашої стратегії розвитку, ми прагнемо максимально збільшити присутність продуктів Bihus.info на ефірних майданчиках, – пояснив журналіст. – Сподіваюсь, найближчим часом ми зможемо долучити до переліку трансляторів ще кілька майданчиків».

Нагадаємо, з квітня 2020 року на 4 каналі виходить програма «Соромно». Після закриття проєкту «Як вам не соромно» на «Україні 24», Яніна Соколова з командою переформатувала шоу на соціально-політичний проєкт із журналістськими розслідуваннями та запропонувала його 4 каналу. Телеканал допомагає у виробництві програми, проте не впливає на її редакційну політику та наповнення. Контент «Соромно» формує ведуча та її команда, а 4 канал приймає вже готовий до ефіру продукт. Телеканал та команда Яніни Соколової домовилися, що програма не змінюватиме формат та не зазнаватиме трансформацій без попереджень.  

Фото: 4 канал 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1943
Читайте також
19.08.2020 17:50
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
3 503
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду