Ведуча Тетяна Даниленко повернулася на телебачення

Ведуча Тетяна Даниленко повернулася на телебачення

15 Квітня 2021
10812

Ведуча Тетяна Даниленко повернулася на телебачення

10812
Вона вестиме проєкт інтерв’ю на 4 каналі.
Ведуча Тетяна Даниленко повернулася на телебачення
Ведуча Тетяна Даниленко повернулася на телебачення

На 4 каналі 15 квітня о 22:00 відбудеться прем’єра проєкту «Постаті», ведучою якого стала Тетяна Даниленко. Про це повідомив канал.

«Після майже дворічної паузи я повертаюся на телебачення. Не стільки для того, щоб закрити власні гештальти, скільки для того, щоб принести плюс один український голос, – розповіла Даниленко. – Чому 4-ий канал? Бо на 4-му вже зібралася хороша компанія колег. Самодостатніх, з власними поглядами. Усі разом, на мою думку, ми зможемо з гідністю працювати в нинішній непростий момент».

Ведуча каже, що братиме інтерв’ю у впливових постатей, «чиї думки і рішення впливають на наше з вами майбутнє». Гостем прем’єрного випуску став голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. «Постаті. З Тетяною Даниленко» виходитимуть щочетверга о 22:00.

Нагадаємо, після того, як у червні 2019 року новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука – Тарас Козак, низка топменеджерів медіахолдингу ZIK та ведучих заявили про звільнення. Зокрема, з каналу пішла Тетяна Даниленко. 24 квітня 2020 року вона провела останній ефір на «Радіо НВ». Її проєкт «Підсумки тижня» закрили. Тоді вона повідомила про плани запустити власний ютуб-проєкт.

2 травня 2020 року теле- і радіоведуча Тетяна Даниленко запустила ютуб-канал «Даниленко.», на якому публікує  авторський контент суспільно-політичної тематики.

Фото: Валентина Науменко, 4 канал 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10812
Читайте також
19.04.2021 15:52
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 361
19.08.2020 17:50
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
3 495
27.04.2020 12:30
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
4 624
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду