Дроздов звинуватив Луценка в крадіжці назви його програми

Дроздов звинуватив Луценка в крадіжці назви його програми

12 Березня 2021
4645
12 Березня 2021
17:09

Дроздов звинуватив Луценка в крадіжці назви його програми

4645
На 5-му кажуть, що назви проєктів різні.
Дроздов звинуватив Луценка в крадіжці назви його програми
Дроздов звинуватив Луценка в крадіжці назви його програми

Ведучий Остап Дроздов звинуватив колишнього генерального прокурора Юрія Луценка в крадіжці назви його авторської програми «Прямим текстом». Про це журналіст написав 12 березня в Facebook.

 «Ні ума, ні фантазії. Стибрити, скомуніздити чужу назву чужої програми – це треба було постаратися. 15 років я виходжу в етер із авторською програмою "Прямим текстом", а зараз ця програма з такою назвою виходить на 4 канал – але декому, вочевидь, очі засліпило, мозги відшибло, порядність паралізувало, елементарну етику відняло», – сказав він.

Програма Дроздова «Прямим текстом» виходить на 4 каналі. Прем’єра політичного ток-шоу «Прямим текстом з Юрієм Луценком» відбулася 11 березня на 5 каналі.

Шефредакторка 5 каналу Ірина Герасимова вважає, що в цій ситуації немає що коментувати. «У нас у четвер вийшов перший ефір програми "Прямим текстом з Юрієм Луценком". І такої назви на інших канал не існує», – сказала вона «Детектору медіа».

«Детектор медіа» звернувся по коментра до прессекретарки Луценка Лариси Сарган. 

Нагадаємо, 27 травня 2020 року колишній ведучий телеканалу ZIK Остап Дроздов повідомив про запуск на 4 каналі своєї авторської суб’єктивно-аналітичної програми «Прямим текстом» та проєкту в форматі інтерв’ю Drozdov.

28 лютого 2021 року керівник 5 каналу Володимир Мжельський повідомив, що телеканал з березня співпрацюватиме з експолітиком, колишнім генпрокурором Юрієм Луценком. У межах проєкту колишній генпрокурор разом з гостями робитиме прогнози розвитку подій, аналізуватиме помилок влади, представлятиме альтернативне вирішення проблем України тощо. 11 березня канал показав прем’єру політичного ток-шоу «Прямим текстом з Юрієм Луценком». 

Фото: Остап Дроздов / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4645
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду