detector.media
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
13.04.2021 09:14
Bihus.info збільшує присутність у телеефірі. Проєкт показали на 4 каналі
Bihus.info збільшує присутність у телеефірі. Проєкт показали на 4 каналі
Денис Бігус сподівається, що найближчим часом до переліку трансляторів вдасться долучити ще кілька майданчиків.

4 канал повідомив, що з 12 квітня почав транслювати авторський проєкт антикорупційних журналістських розслідувань Bihus.info. Програма виходитиме на каналі щопонеділка о 18:30.

Керівник проєкту Bihus.info та журналіст Денис Бігус розповів «Детектору медіа», що 4 канал має право на трансляцію різних поточних (не архівних) проєктів Bihus.info в телеефірі. Телеканал «вмонтовує» випуск у токшоу, на якому його потім обговорюють.

«Ми прагнемо вибудувати приязні, але не ексклюзивні, стосунки. Тож всі наші проєкти продовжують виходити і на ютубі Bihus.info (ми багато зусиль докладаємо до його розвитку, як нашого власного майданчика), і у нашого давнього партнера – телеканалу 24 та в ефірі НСТУ, на окремому каналі в мережі Lanet», – розповів Бігус.

Журналіст уточнив, що готовий випуск надають усім майданчикам майже одночасно, а вони вже самі обирають зручний час трансляції. Зокрема, на ютуб-каналі Bihus.info виходить щопонеділка о 19:30.

«Згідно нашої стратегії розвитку, ми прагнемо максимально збільшити присутність продуктів Bihus.info на ефірних майданчиках, – пояснив журналіст. – Сподіваюсь, найближчим часом ми зможемо долучити до переліку трансляторів ще кілька майданчиків».

Нагадаємо, з квітня 2020 року на 4 каналі виходить програма «Соромно». Після закриття проєкту «Як вам не соромно» на «Україні 24», Яніна Соколова з командою переформатувала шоу на соціально-політичний проєкт із журналістськими розслідуваннями та запропонувала його 4 каналу. Телеканал допомагає у виробництві програми, проте не впливає на її редакційну політику та наповнення. Контент «Соромно» формує ведуча та її команда, а 4 канал приймає вже готовий до ефіру продукт. Телеканал та команда Яніни Соколової домовилися, що програма не змінюватиме формат та не зазнаватиме трансформацій без попереджень.  

Фото: 4 канал 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY