Ірина Андрейців стала редакторкою медичного напряму в LB.ua

Ірина Андрейців стала редакторкою медичного напряму в LB.ua

18 Березня 2024
826
18 Березня 2024
13:32

Ірина Андрейців стала редакторкою медичного напряму в LB.ua

826
У лютому цього року вона звільнилася з посади шефредакторки напряму тематичних медіа Агенції медійного росту «Або».
Ірина Андрейців стала редакторкою медичного напряму в LB.ua
Ірина Андрейців стала редакторкою медичного напряму в LB.ua

Журналістка і редакторка Ірина Андрейців долучилась до команди видання LB.ua, де стала редакторкою медичного напряму. Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці, а в коментарі «Детектору медіа» розповіла, що саме спонукало її обрати з кількох пропозицій саме цю.

«За час роздумів, куди далі, я отримала кілька класних ціннісних пропозицій, які змусили добряче подумати, що ж вибрати. Та зрештою зрозуміла, що мене тягне повернутися в тематику, в яку глибоко занурилися в 2017 році ще журналісткою в “УП.Житті”, і яку частково продовжувала редакторкою в Liga.net. Чому? Як пожартувала одна з медреформаторок нещодавно, я з цієї тематики ментально так і не вийшла», — розповіла журналістка.

Свою журналістську роботу в галузі медицини та здоров’я Андрейців розглядає як власний внесок, зокрема, у покращення якості медичних послуг в Україні.

«Я хочу, аби в Україні люди отримували гідну медичну допомогу за потреби і вміли піклуватися про своє здоров’я так, аби рідше потрапляти до лікарів. Я хочу зміни системи, аби вона діяла в інтересах пацієнтів насамперед. Аби мені через кілька років після відходу від тематики не писали й не питали, чому досі треба платити за послуги, які уже покриває держава. До того ж, у “Лівому березі” тематику медицини роками вела Віка Герасимчук, яка для мене є однією з найкращих журналісток-редакторок у тематиці здоров’я. Тож це крутий спосіб об’єднати зусилля», — прокоментувала медійниця.

Читайте також:

Ірина Андрейців — журналістка, редакторка. Працювала в «Детекторі медіа», «Українській правді. Життя», LB.ua. У вересні 2020 року очолила проєкт Liga.Life, який запустило інтернет-видання Liga.net. У грудні 2022-го через особисті причини та професійні розбіжності з редакцією залишила Liga.net і того ж місяця стала шефредакторкою напряму тематичних медіа Агенції медійного росту «Або».

У березні 2023 року під керівництвом Ірини Андрейців агенція «Або» запустила нове медіа «Вечір», присвячене всьому, що стосується життя після 18:00.

Наприкінці лютого цього року журналістка оголосила, що звільнилася з посади шефредакторки напряму тематичних медіа Агенції медійного росту «Або». «Вечір» очолив Артем Кузьменчук.

Фото: фейсбук-сторінка Ірини Андрейців

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
826
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду