Журналіст ТСН і офіцер ЗСУ Станіслав Ясинський став речником Командування Медичних сил

Журналіст ТСН і офіцер ЗСУ Станіслав Ясинський став речником Командування Медичних сил

17 Березня 2024
3684
17 Березня 2024
20:46

Журналіст ТСН і офіцер ЗСУ Станіслав Ясинський став речником Командування Медичних сил

3684
Обійняти саме цю посаду було свідомим рішенням Ясинського, оскільки, за його словами, у суспільстві бракує новин про героїчну роботу бойових медиків.
Журналіст ТСН і офіцер ЗСУ Станіслав Ясинський став речником Командування Медичних сил
Журналіст ТСН і офіцер ЗСУ Станіслав Ясинський став речником Командування Медичних сил

Журналіст ТСН і офіцер ЗСУ Станіслав Ясинський обійняв посаду речника Командування Медичних сил Збройних сил України. Про це він повідомив на своїй фейсбук-сторінці.  

«Минулого тижня отримав форму. Офіцерського посвідчення ще нема, бо через таких, як я, брак бланків. Я звикаю прокидатися дуже рано, говорити "бажаю здоров'я" і відчувати причетність. Моя нова робота, тобто служба — в тих самих словах, що і стара, на “1+1”. Я речник Командування Медичних сил Збройних Сил України, і тепер я робитиму все можливе, щоб відновити певну втрачену рівновагу. Рівновагу між культом смерті ворогів, що неймовірно потужний, і культом життя наших. Страх стати в стрій, відсутність дискурсу роблять лихо. Зустрітися поглядом з пораненим на милицях так боляче, що краще подивитися, як дрон врізається в чергового росіянина.

Моя служба — робити відомою роботу військових лікарів. Їх декілька десятків тисяч, вони реальні кіборги, що колять, ріжуть, шиють і мотають. Рятуючи тисячі наших з вами. Я радий бути тут», — написав Станіслав Ясинський. 

У коментарі «Детектору медіа» Ясинський розповів, що на цій посаді він перебуває з 4 березня, але досі входить у курс справ: «Це складна галузь, але надважлива. Тому я набуваю додаткових знань. Я весь час спілкуюся з галузевими фахівцями в Командуванні Медичних сил і з медичними працівниками». 

Станіслав зазначив, що обійняти саме цю посаду було його свідомим рішенням. «Я бачу, як бракує новин в цьому напрямку — при тому, що медики працюють героїчно. Мені імпонує працювати для ствердження поваги до життя і здоров'я кожного нашого воїна», — сказав Ясинський. 

Він також повідомив, що механізм комунікації з суспільством щодо роботи бойових медиків, інформування про складність умов, у яких вони надають допомогу нашим захисникам на фронті, налагоджений, «але будемо докладати всіх можливих зусиль, щоб його покращити». 

Станіслав Ясинський — журналіст ТСН, володар премії «Честь професії» . 

Автор та ведучий документального проєкту «Історія питання», що виходив 2023 року в етері телемарафону «Єдині новини».  У цьому проєкті Ясинський досліджував циклічність історії та передумови російсько-української війни.  Документальний цикл складався з чотирьох окремих епізодів тривалістю близько 50 хвилин, що пов’язані між собою загальною ідеєю. Детальніше про проєкт читайте у статті «Проєкт “Історія питання”: чи можна скасувати Росію?».

Нагадаємо, 16 березня стало відомо, що полковник Юрій Ігнат залишив посаду речника Повітряних сил ЗСУ, а Дмитро Лиховій склав обов'язки речника оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія»

Фото: пресслужба телеканалу «1+1»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3684
Читайте також
18.03.2024 13:32
Марина Баранівська
Гала Скляревська
«Детектор медіа»
826
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола
40 дн. тому
А жінки-медикині на цю посаду не знайшлось? З виду цілком здоровий чоловік, міг би й ближче до фронту служити.
Ара
40 дн. тому
Готов быть кем угодно но в окоп почему то не идет!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду