Редакторка Liga.Life Ірина Андрейців іде з посади

Редакторка Liga.Life Ірина Андрейців іде з посади

5 Грудня 2022
2510

Редакторка Liga.Life Ірина Андрейців іде з посади

2510
Однією з причин своєї відмови продовжувати співпрацю із Liga.net журналістка називає професійні розбіжності з редакцією. Хто прийде на її посаду, наразі не відомо.
Редакторка Liga.Life Ірина Андрейців іде з посади
Редакторка Liga.Life Ірина Андрейців іде з посади

Редакторка відділу Life видання Liga.net Ірина Андрейців іде з посади. Про це журналістка повідомила у коментарі «Детектору медіа».

Своє рішення Андрейців пояснила особистими причинами та професійними розбіжностями з редакцією видання.

«Збіглися ряд факторів. У нас із керівництвом відрізняються погляди на те, якою має бути Liga.Life. Крім того, я мама однорічної дитини і не можу бути в доступі, як цього часом вимагає робота в загальнонаціональному медіа, яке мусить реагувати на інформприводи оперативно», – сказала вона.

Журналістка відзначила, що вдячна керівництву видання за можливість упродовж понад двох років створювати медіа без джинси і антинаукової інформації і за те, що редакція весь цей час відмовлялась від антинаукових пропозицій по рекламі.

«Сподіваюся, команду Лайфу чекає новий етап розвитку і вболіваю за них, бо це дорогі мені люди були і будуть», – сказала Андрейців.

Вона додала, що в неї була опція залишитися в Liga.net в іншому відділі, однак вона зрозуміла, що наразі час рухатися далі: «У найближчі два тижні визначатимусь, обдумуючи пропозиції, які надійшли від багатьох класних проєктів».

Головна редакторка порталу Liga.net Юлія Банкова повідомила «ДМ», що наразі невідомо, хто замінить Андрейців на посаді відділу Life.

Нагадаємо, Liga.net запустила новий проєкт Life у вересні 2020 року. Проєкт з самого початку очолювала журналістка Ірина Андрейців, яка долучилася до команди Liga.net в лютому того ж року.

Раніше, в листопаді 2019 року, Ірина Андрейців оголосила, що звільняється з видання «Українська правда. Життя», де протягом трьох років працювала журналісткою та редакторкою.

Фото: Ірина Андрейців / фейсбук

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2510
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду