Агенція «Або» запустила нове медіа «Вечір»

Агенція «Або» запустила нове медіа «Вечір»

31 Березня 2023
1618
31 Березня 2023
19:47

Агенція «Або» запустила нове медіа «Вечір»

1618
Проєкт команда позиціонує як «вечір у смартфоні».
Агенція «Або» запустила нове медіа «Вечір»
Агенція «Або» запустила нове медіа «Вечір»

Агенція медійного росту «Або» запустила нове медіа «Вечір», видання писатиме про все, що стосується життя після 18:00. Про це повідомляється у пресрелізі агенції.

Агенція заявила, що це «перше медіа з таким фокусом в сучасній Україні», редакція має три основних напрямки:

  • Дослідження вечора та ночі: команда концентрується на тому, аби вивчити вечори та ночі як сучасників, так і українців минулого;
  • Формування культури якісного проведення вечорів в Україні: аби вечірні години не відчувалися «втраченим часом», але при цьому допомагали, розслабляли, десь розважали і збагачували водночас;
  • Бути корисними у всьому, що стосується вечора та ночі: відбирати фільми, серіали, вистави, концерти та інші події, комп’ютерні ігри, ресторани, кав’ярні та бари варті уваги. Допомогти підібрати гаджети та предмети для комфорту в цю пору доби. Підказати за допомогою фахівців, як покращити стосунки та сексуальне життя.

Проєкт трансформувався у повноцінне медіа з тематичних соцмереж «Доброго вечора, ми з України», які агенція створила весною 2022 року. Тоді проєкт, зокрема, писав про «маленькі перемоги великої країни». 

Головною редакторкою медіа стала львівська журналістка Тетяна Павліченко, котра має досвід роботи в локальних медіа, а також в різних сферах — від освіти до бізнесу та ІТ.

«Хочеться допомогти людям якісно переключатись із важких денних новин на інформацію, яка корисна, цікава, допомагає розвантажитись та надихнутись», — каже Тетяна Павліченко.

У команді працюють двоє журналістів — Артем Кузьменчук (Київ) зі спеціалізацією в гастротематиці, та Валерія Шебела (Ужгород).

Шеф-редакторкою проєкту є керівниця напрямку тематичних медіа агенції Ірина Андрейців.

«Я бачу, як "криє" багатьох близьких і далеких людей після року повномасштабної війни. І як багатьом хочеться мати свою мінігавань спокою, яка даватиме відчуття надії і допомагатиме відновлювати ресурс на боротьбу, водночас додаючи знань про власну історію та героїв. Сподіваюся, "Вечір" зможе стати цією гаванню», — каже Ірина Андрейців.

У своїх рубриках видання відбиратиме анонси цікавих на думку редакції подій на тиждень, фоторепортажі про вечірні активності та атмосферу українських міст, публікуватиме рецепти від українських шефів та поради експертів щодо напоїв.  

Окремі рубрики створені для  вечірнього дозвілля, редакція обіцяє наповнювати її  добірками та оглядами фільмів, серіалів, ігор, вистав, подій, закладів, куди варто сходити на вечерю в різних обласних центрах, кросворди та музичні підбірки. 

Також медіа «досліджуватиме стосунки в сім’ї, у парі та у ліжку». Редакція обіцяє, що у відповідній рубриці не буде жодних табу. 

Нагадаємо, станом на початок 2022 року громадська організація та креативна агенція «Або»  розвивала на власній платформі The City 50 онлайн-медіа з різних регіонів.

У 2018 році Агенція «Або» запустила онлайн-журнал про життя на сході України «Свои.City», а у 2019 році «Або» запустила інтернет-видання про відпочинок і життя в приморських містечках і селах України – «О, Море.Сity».

У жовтні 2021 року агенція запустила онлайн-журнал «НьюЙоркер.City» про життя та зміни прифронтового селища Нью-Йорк, розташованого поблизу окупованої Горлівки.

У березні 2023 року у місті Знам’янка Кіровоградської області відкрилося новинне онлайн-видання «Знам’янка.City». Новинний портал став результатом співпраці команди працівників газети «Сільське життя» та агенції «Або».

Колаж: Або - Агенція медійного росту/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1618
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду