Liga.net запустила новий проєкт Life

Liga.net запустила новий проєкт Life

7 Вересня 2020
2283

Liga.net запустила новий проєкт Life

2283
У Liga.Life працює п’ять журналістів.
Liga.net запустила новий проєкт Life
Liga.net запустила новий проєкт Life

Інтернет-видання Liga.net запустило новий проєкт Liga.Life. Про це 7 вересня повідомила керівниця проєкту Ірина Андрейців.

«Ми створили Liga.Life для українських родин, аби вони ставали здоровішими, освіченішими та щасливішими», – розповіла вона.

У новому проєкті буде чотири основні рубрики: «Поради», «Пояснення», «Розваги» та «Історії». У фокусі Liga.Life: здоров’я, освіта, спорт, саморозвиток, наука, культурні події.

«"Наповни життя" – слоган проєкту Liga.Life. Це означає, що ми намагатимемось різносторонньо допомагати українським родинам жити краще. Писатимемо на теми здоров’я, їжі, освіти, науки, спорту, саморозвитку та відпочинку. Цей розділ не жіночий і не чоловічий. Він для тих, кому не байдуже здоров’я, хто цінує розвиток і цікавий відпочинок», – йдеться в повідомленні.

У Liga.Life наразі працює п’ять журналістів: головна редакторка Ірина Андрейців; редакторка тематики здорового способу життя Ліна Криворучко; журналістка тематики здорового способу життя Альона Низовець; журналістка Яна Міланова, яка спеціалізується на темі освіти; редакторка Катерина Амеліна, відповідатиме за новини, тематики психології та домашніх тварин.

Перше інтерв’ю в межах нового проєкту записали з колишньою очільницею МОЗ Уляною Супрун.

Партнером Liga.Life вже стала мережа фітнес-клубів Sport Life. «Sport Life співфінансує проєкт, не втручаючись у редакційну політику. Завдяки партнерству ми змогли найняти більше людей і будемо створювати більше корисного контенту», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, у лютому 2020 року головний редактор Liga.net Борис Давиденко розповів, що інтернет-видання планує запускати новий проєкт Liga.Life. У Liga.Life писатимуть про здоров’я, їжу, освіту й самоосвіту, психологію й особистий розвиток, спорт і подорожі, також публікуватимуть різноманітні історії. У новому проєкті працюватимуть з різними форматами – новини, огляди, статті, портрети, репортажі й пояснювальні матеріали. Будуть і розважальні формати, зокрема – тести та добірки серіалів.

Фото: Liga.Life

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2283
Читайте також
26.10.2020 17:50
«Детектор медіа»
1 600
02.07.2020 13:01
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
1 740
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду