detector.media
Гала Скляревська
Марина Баранівська
«Детектор медіа»
18.03.2024 13:32
Ірина Андрейців стала редакторкою медичного напряму в LB.ua
Ірина Андрейців стала редакторкою медичного напряму в LB.ua
У лютому цього року вона звільнилася з посади шефредакторки напряму тематичних медіа Агенції медійного росту «Або».

Журналістка і редакторка Ірина Андрейців долучилась до команди видання LB.ua, де стала редакторкою медичного напряму. Про це вона повідомила на своїй фейсбук-сторінці, а в коментарі «Детектору медіа» розповіла, що саме спонукало її обрати з кількох пропозицій саме цю.

«За час роздумів, куди далі, я отримала кілька класних ціннісних пропозицій, які змусили добряче подумати, що ж вибрати. Та зрештою зрозуміла, що мене тягне повернутися в тематику, в яку глибоко занурилися в 2017 році ще журналісткою в “УП.Житті”, і яку частково продовжувала редакторкою в Liga.net. Чому? Як пожартувала одна з медреформаторок нещодавно, я з цієї тематики ментально так і не вийшла», — розповіла журналістка.

Свою журналістську роботу в галузі медицини та здоров’я Андрейців розглядає як власний внесок, зокрема, у покращення якості медичних послуг в Україні.

«Я хочу, аби в Україні люди отримували гідну медичну допомогу за потреби і вміли піклуватися про своє здоров’я так, аби рідше потрапляти до лікарів. Я хочу зміни системи, аби вона діяла в інтересах пацієнтів насамперед. Аби мені через кілька років після відходу від тематики не писали й не питали, чому досі треба платити за послуги, які уже покриває держава. До того ж, у “Лівому березі” тематику медицини роками вела Віка Герасимчук, яка для мене є однією з найкращих журналісток-редакторок у тематиці здоров’я. Тож це крутий спосіб об’єднати зусилля», — прокоментувала медійниця.

Читайте також:

Ірина Андрейців — журналістка, редакторка. Працювала в «Детекторі медіа», «Українській правді. Життя», LB.ua. У вересні 2020 року очолила проєкт Liga.Life, який запустило інтернет-видання Liga.net. У грудні 2022-го через особисті причини та професійні розбіжності з редакцією залишила Liga.net і того ж місяця стала шефредакторкою напряму тематичних медіа Агенції медійного росту «Або».

У березні 2023 року під керівництвом Ірини Андрейців агенція «Або» запустила нове медіа «Вечір», присвячене всьому, що стосується життя після 18:00.

Наприкінці лютого цього року журналістка оголосила, що звільнилася з посади шефредакторки напряму тематичних медіа Агенції медійного росту «Або». «Вечір» очолив Артем Кузьменчук.

Фото: фейсбук-сторінка Ірини Андрейців

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY