Премію імені Павла Шеремета отримав білоруський портал Tut.by

Премію імені Павла Шеремета отримав білоруський портал Tut.by

2 Грудня 2020
1525

Премію імені Павла Шеремета отримав білоруський портал Tut.by

1525
Премія Tut.by вручать 8 грудня в Брюсселі.
Премію імені Павла Шеремета отримав білоруський портал Tut.by
Премію імені Павла Шеремета отримав білоруський портал Tut.by

Керівний комітет Форуму громадянського суспільства Східного партнерства присудив білоруському порталу Tut.by Міжнародну премію імені Павла Шеремета. Про це видання повідомило 2 грудня.

Премія Tut.by вручать під час 12-ї щорічної Асамблеї Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, яка відбудеться 8 грудня в Брюсселі.

Премію імені Павла Шеремета вручають за сміливість та відданість журналістським стандартам представникам ЗМІ з країн-членів Східного партнерства. Цього року премію присуджують вчетверте.

Першим лауреатом цієї премії в 2016 році став український журналіст, кримчанин Микола Семена. У 2017 році нагороду отримав незалежний азербайджанський журналіст-розслідувач Афгана Мухтарлі, якого спецслужби викрали в Грузії та таємно перевезли до Азербайджану. У 2018 році премію присудили молдавській журналістці Наталі Морарь, а в 2019 – організації журналістів-розслідувачів RISE Moldova.

Фото: Ольга Шукайло / Tut.by

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1525
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Без Альцгеймеру
1232 дн. тому
"Ви, мабуть, не в курсі, що пан Шеремет вів ту саму програму «Час», що і Доренко (і приблизно в той же час), де аж захлинався від любові до нового вождя Володимира Володимировича. Робив він це тоді, коли всі почасти порядні люди відмовилися. І репортажі солоденькі вів з Чечні про те, як добре працюють 'наші хлопчики в Чечні'". ------------------------------------------------------------ Чудова " сміливість та відданість журналістським стандартам". Йо!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду