Трамп перервав інтерв'ю CBS News – він назвав його «фальшивим та упередженим»

Трамп перервав інтерв'ю CBS News – він назвав його «фальшивим та упередженим»

21 Жовтня 2020
1634

Трамп перервав інтерв'ю CBS News – він назвав його «фальшивим та упередженим»

1634
Голова Білого дому також пригрозив опублікувати інтерв’ю раніше, ніж воно вийде в ефірі телеканалу.
Трамп перервав інтерв'ю CBS News – він назвав його «фальшивим та упередженим»
Трамп перервав інтерв'ю CBS News – він назвав його «фальшивим та упередженим»

Президент США Дональд Трамп 20 жовтня перервав запис інтерв'ю для програми «60 хвилин» телеканалу CBS News, заявивши, що матеріалу вже досить. Пізніше він назвав це інтерв’ю «фальшивим й упередженим». Про це повідомило CNN з посиланням на два неназваних джерела.

«Трамп у вівторок поговорив із ведучою Леслі Шталь близько 45 хвилин, після чого несподівано завершив інтерв'ю, і сказав, що телекомпанія, на його думку, уже має достатньо матеріалу», – йдеться в повідомленні.

Він не повернувся на другу частину зйомки, у межах якої мав з’явитися разом зі своїм кандидатом у віцепрезиденти Майклом Пенсом.

Пізніше голова Білого дому звинуватив ведучу CBS News в тому, що вона була без маски під час спілкування з ним.

Джерело CNN розповіло, що Леслі Шталь була в масці до початку інтерв’ю. За даними джерела каналу, на відео зафіксований момент, коли пан Трамп завершив інтерв’ю й ведуча не встигла повернутися до своїх речей та одягти маску.

Крім того, Дональд Трамп пригрозив опублікувати інтерв’ю раніше, ніж воно вийде в ефірі CBS News. «Я радий повідомити вам, що заради точності висвітлення, я розглядаю можливість опублікувати моє інтерв'ю з Леслі Шталь із "60 хвилин" до ефіру. Це буде зроблено для того, щоб кожен міг зрозуміти, що таке фальшиве й упереджене інтерв'ю», – написав він у Twitter та запропонував порівняти його інтерв'ю з виступом кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена.

Інтерв’ю Дональда Трампа, Майкла Пенса, Джо Байдена та його кандидатки на посаду віцепрезидента Камали Гарріс мають вийти в програмі «60 хвилин» 25 жовтня.

Нагадаємо, 11 травня 2020 року президент США Дональд Трамп несподівано завершив брифінг після перепалки з журналістками CBS News Вейджією Цзян і CNN Кейтлін Коллінз. Перепалка розпочалася після того, як він запропонував американській журналістці азіатського походження «запитати Китай» про COVID-19.

Фото: GETTY IMAGES

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1634
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду