detector.media
21.10.2020 12:40
Трамп перервав інтерв'ю CBS News – він назвав його «фальшивим та упередженим»
Трамп перервав інтерв'ю CBS News – він назвав його «фальшивим та упередженим»
Голова Білого дому також пригрозив опублікувати інтерв’ю раніше, ніж воно вийде в ефірі телеканалу.

Президент США Дональд Трамп 20 жовтня перервав запис інтерв'ю для програми «60 хвилин» телеканалу CBS News, заявивши, що матеріалу вже досить. Пізніше він назвав це інтерв’ю «фальшивим й упередженим». Про це повідомило CNN з посиланням на два неназваних джерела.

«Трамп у вівторок поговорив із ведучою Леслі Шталь близько 45 хвилин, після чого несподівано завершив інтерв'ю, і сказав, що телекомпанія, на його думку, уже має достатньо матеріалу», – йдеться в повідомленні.

Він не повернувся на другу частину зйомки, у межах якої мав з’явитися разом зі своїм кандидатом у віцепрезиденти Майклом Пенсом.

Пізніше голова Білого дому звинуватив ведучу CBS News в тому, що вона була без маски під час спілкування з ним.

Lesley Stahl of 60 Minutes not wearing a mask in the White House after her interview with me. Much more to come. pic.twitter.com/0plZG6a4fH

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 20, 2020

Джерело CNN розповіло, що Леслі Шталь була в масці до початку інтерв’ю. За даними джерела каналу, на відео зафіксований момент, коли пан Трамп завершив інтерв’ю й ведуча не встигла повернутися до своїх речей та одягти маску.

Крім того, Дональд Трамп пригрозив опублікувати інтерв’ю раніше, ніж воно вийде в ефірі CBS News. «Я радий повідомити вам, що заради точності висвітлення, я розглядаю можливість опублікувати моє інтерв'ю з Леслі Шталь із "60 хвилин" до ефіру. Це буде зроблено для того, щоб кожен міг зрозуміти, що таке фальшиве й упереджене інтерв'ю», – написав він у Twitter та запропонував порівняти його інтерв'ю з виступом кандидата в президенти США від Демократичної партії Джо Байдена.

Інтерв’ю Дональда Трампа, Майкла Пенса, Джо Байдена та його кандидатки на посаду віцепрезидента Камали Гарріс мають вийти в програмі «60 хвилин» 25 жовтня.

Нагадаємо, 11 травня 2020 року президент США Дональд Трамп несподівано завершив брифінг після перепалки з журналістками CBS News Вейджією Цзян і CNN Кейтлін Коллінз. Перепалка розпочалася після того, як він запропонував американській журналістці азіатського походження «запитати Китай» про COVID-19.

Фото: GETTY IMAGES

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY