Сергій Притула не припиняє співпрацю з Новим каналом

Сергій Притула не припиняє співпрацю з Новим каналом

12 Серпня 2020
5126

Сергій Притула не припиняє співпрацю з Новим каналом

5126
Телеканал наразі не шукає ведучих на заміну пану Притулі.
Сергій Притула не припиняє співпрацю з Новим каналом
Сергій Притула не припиняє співпрацю з Новим каналом

Шоумен та ведучий Сергій Притула, який балотуватиметься в мери Києва від партії «Голос», не оголошував про припинення співпраці з Новим каналом та продовжує роботу над проєктами телеканалу. Про це «Детектору медіа» 12 серпня повідомила пресслужба Нового каналу.

До осіннього телесезону готують три шоу за участі ведучого – «Діти проти зірок», «Вар'яти-шоу» та «Хто зверху». Робота над цим проєктами ще частково триває.

Новий канал не вважає агітацією трансляцію проєктів Сергія Притули: «Ми не дивимось на це, як на агітацію. Усі проєкти носять розважальний характер й не мають ніякого політичного підґрунтя. Глядач знайомий з цими шоу не перший рік».

Телеканал наразі не шукає ведучих на заміну пану Притулі.

Сергій Притула – український телеведучий, волонтер, актор, автор і співпродюсер скетч-шоу «Файна Юкрайна», очільник «Вар’яти-шоу», ексведучий ранкового шоу «Підйом» і талант-шоу «Україна сльозам не вірить» на Новому каналі.

Нагадаємо, 11 серпня 2020 року з’їзді партії «Голос» вирішив, що ведучий Сергій Притула балотуватиметься в мери Києва. Згідно з липневим опитуванням групи «Рейтинг», за пана Притулу на виборах мера Києва готові проголосувати 11,6% жителів столиці. Він поступається за своїм рейтингом лише чинному меру Віталію Кличку (41,7%).

Голова фракції «Голос» у Верховній Раді Сергій Рахманін вважає, що Сергій Притула згортатиме свою творчу діяльність заради політики.

15 липня Верховна Рада призначила місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

Фото: Новий канал

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5126
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду